Вважаєте, що це неможливо? Так, майже неможливо, якщо у вас немає «ЕВЕРЕСТ»ТМ.

Але цілком реально, якщо Ви – наш абонент та справно користуєтесь послугами Інтернет чи кабельного телебачення. Адже щомісяця, 20% від абонплати повертаються Вам у вигляді бонусів. А бонуси – навіть кращі за гроші. Особливо, напередодні новорічних свят.

Зустрічайте спеціальну святкову пропозицію – Новорічні подарункові сертифікати! Ми підготували безліч сертифікатів на різноманітні товари та послуги, щоб ви змогли обрати відповідні на подарунки жінкам, чоловікам або дітям. Тут знайдуться подарунки для кожного!

Як зробити новорічні подарунки усім рідним та друзям, не витративши на це жодної копійки?

Подарунок тещі? Колегам по роботі? Презент подружці? Сюрприз чоловіку? Дарунок коханці? Без проблем! Просто заходьте на сайт у розділ «Магазин за бонуси» та обирайте потрібні Подарункові сертифікати. І головне – ніяких витрат, адже всі сертифікати доступні виключно за бонуси!

Не знаєте, скільки бонусів на вашому рахунку? Дізнатись стан власного бонусного рахунку Ви можете у «Кабінеті статистики».

Досі не є абонентом «ЕВЕРЕСТ»ТМ? Тоді покваптесь, адже у грудні діє спеціальна акційна пропозиція – Інтернет та кабельне за півціни на цілий рік!



Переглядів: 3846
Поширень: 0