Відтепер обличчям ПАТ “Страхова компанія “МІСТО” буде Міні Міс Світу  2015 Даша Журбенко.

Нещодавно у фотостудії “Паприка” відбулася фотосесія, на якій Даша показала себе справжньою фотомоделлю та професіоналкою  своєї справи.

Восьмирічна вінничанка стала переможницею в конкурсі “Міні  міс Вінниця   2015”, партнером якого виступила СК “МІСТО”. Перемога в міському конкурсі дала їй право приймати участь у всеукраїнському конкурсі Міні Міс Україна, де вона також впевнено перемогла і отримала заповітну путівку у турецьке місто Кемер на конкурс “Міні Міс Світу   2015”. В Турції серед 47 маленьких конкурсанток, що представляли 21 країну світу маленька подоляночка теж стала найкращою. Вінниця може пишатися таким успіхом!

Даша навчається “на відмінно” в третьому класі  Вінницької ЗОШ№4, з чотирьох років займається художньою гімнастикою. Вона захоплюється англійською мовою і вже чотири роки відвідує модельну школу  “Princess”. Юна красуня зовсім не хворіє зоряною хворобою, вона весела і доброзичлива дівчинка, хоча на її рахунку участь більше ніж в дванадцяти конкурсах краси, вона також багато разів брала участь в модних показах відомих дизайнерів одягу. Вже в п'ять років Даша Журбенко стала першою на міському конкурсі маленьких красунь в номінації “Міні Міс Модель”.

Обличчям ПАТ “Страхова компанія “МІСТО” стала Міні Міс Світу 2015 Даша Журбенко

Нещодавно Дашу Журбенко запросили бути членом журі на конкурсі “Міні Міс Кияночка     2015”, також вона стала обличчям декількох відомих брендів дитячого одягу, української фірми-виробника трикотажу та елітної білизни “Anabel-Arto”, обличчям і обкладинкою часопису “Ідеї успіху”, і відтепер маленька красунечка буде прикрашати рекламну продукцію страхової компанії Вінниці ПАТ “СК “МІСТО”.

Даші дуже подобаються заняття в модельній школі, участь у конкурсах. До свого захоплення вона ставиться дуже відповідально, вона мріє стати чемпіонкою світу з художньої гімнастики, дизайнером одягу і класним фотографом.


Переглядів: 2866
Поширень: 0