Продюсерський центр «Некрасов», під патронатом Голови Вінницької облдержадміністрації, підготував вінничанам яскравий подарунок. До Дня всіх закоханих, у Вінниці відбудеться прем’єрний показ нової шоу-програми від світового бренду «Galitsyna Visual Art Show».

Візуальні шоу від «Galitsyna Visual Art Show» підкорили серця мільйонів глядачів у 32 країнах світу. Виступи артистів проходили на одній сцені з Томасом Андерсом, Боні М, сином Луї Армстронга, Світланою Лободою, Скрябіним, Іриною Білик та іншими популярними виконавцями. Їхніми номерами захоплювались президенти України, Польщі, Словакії, Казахстану, емір Катару, шейх Дубаї та інші відомі особистості.

 Концертна програма «Кохання врятує світ» від «Galitsyna Visual Art Show» - це вистава, що змінить уяву вінничан про сучасне мистецтво. Гармонійне поєднання магії театру, сучасних технологій та унікальних номерів створює неповторне відчуття повного занурення у дійство. Під час вистави глядачі побачать унікальні за жанрами номери, серед яких: танцюючий художник, пісочна анімація, малювання світлом, водна анімація, складені картини та інші.

Квитки вже у продажу

Більшість з цих номерів відтворюють лише артисти «Galitsyna Visual Art Show». Серед артистів, на вінницькій сцені виступатиме Тетяна Галіцина, засновниця «Galitsyna Visual Art Show» - кращої Visual Art Show студії в Європі, переможниця шоу «Польща має талант-2013», одна з п’ятірки найкращих світових майстрів малювання піском. Разом із нею, виступатиме і пан Vlodyr, єдиний у світі художник, що протягом декількох хвилин створює картини в унікальній техніці «Split & Join Show» в режимі Live Art та один із небагатьох митців світу, що працюють у жанрі Magical Speed Painting Show та Light Art Show.

Унікальна шоу-програма «Кохання врятує світ» – подія, яку неможливо пропустити. Адже глядачі, яким пощастить бути на прем’єрі, зможуть на власні очі побачити яскравий зразок сучасного світового мистецтва.

Всеукраїнська прем’єра програми «Кохання врятує світ» від «Galitsyna Visual Art Show» відбудеться у Вінниці 14 лютого в Будинку офіцерів, початок о 18:00.

Світова прем’єра в Вінниці!

Телепартнер – національний музичний телеканал «Music Box»

Інформаційний партнер: Моя Вінниця

Партнер: ТРЦ МЕГАМОЛЛ

Приймає та пригощає: Батерфляй.

Квитки можна придбати:

  • у касі КЗ «Будинок офіцерів»;
  • у касі Театру ім. М. К. Садовського;
  • ТЦ ЦУМ (пл. Гагаріна,2);
  • на онлайн-сервісі: Concert.ua

Довідки за телефонами: 0432 69 22 22, 097 052 2222



Переглядів: 3294
Поширень: 0