У Вінниці відкрився новий готельно-ресторанний комплекс. “Аристократ” розкішний заклад просто у центрі міста. Європейський рівень сервісу тепер доступний для всіх.

Відкриття закладу відбулося 25 грудня. Комплекс розташований за адресою вулиця Івана Бевза 17. В "Аристократі" перший поверх займає ресторан із європейською та українською кухнею, а два інші готель.

Ресторан

У ресторані Вам можуть запропонувати меню із європейських та українських страв, а майстерність кухарів, задовольнить смаки будь-яких гурманів. Зала вміщує до 120 чоловік, тому ресторан у "Аристократі" підходить і для проведення різного роду урочистостей.

У Вінниці відкрився готельно-ресторанний комплекс "Аристократ"

Готель

Готель розрахований на 20 номерів. Із них 16 рівня "стандарт", 2 люкси та 2 напівлюкси. Номери "люксів" двокімнатні та цілком укомплектовані. Окрім іншого у них є також сейф, холодильник із мінібаром, та плазмовий телевізор. У закладі також працює WiFi.

У Вінниці відкрився готельно-ресторанний комплекс "Аристократ"

Інтер'єр

Інтер'єр закладу відповідає назві. Всі меблі вироблені із справжньої деревини, на стінах вишукані шпалери, дизайн виконаний у кращих традиціях класичного стилю. "Аристократ" знаходиться поряд відразу двох визначних пам'яток Вінниці - садибою видатного українського письменника Михайла Коцюбинського та світло-музичним фонтаном Roshen. Тому для тих, хто бажає відпочити не лише фізично, а й культурно, "Аристократ" підійде якнайкраще.


Переглядів: 7740
Поширень: 0