«Хатамалята» пропонує відвідувачам новий корисний формат – «Розвиток і Розваги». Ми відкрили навчальний клас М.Монтессорі, кімнату няні, дошколярик та творчу майстерню. Дитяче дозвілля, розвиток дітей, дитяче харчування і дитячі свята - наша спеціалізація. Ми чекаємо на своїх маленьких відвідувачів!

 

Дитяче клуб-кафе «ХАТАМАЛЯТА»: Розвиток і Розваги

***

Розвиток:  дитячий клуб СОВА

Дитячий клуб СОВА знаходиться на території дитячого кафе ХАТАМАЛЯТА - в окремому залі. Розвиваючі зайняття в класі М.Монтессорі, кімната няні і спеціально розроблений "бебі-ланч", англійська мова для малюків, дошколярик і творча студія - все для того, щоб Ви і Ваш малюк проводили час із задоволенням і користю :)

Дізнатись деталі  та/або записатися на зайняття чи до няні можна за телефоном (093) 733-40-55, (068) 770-25-25. Більше інформації на нашій сторінці http://vk.com/sova__club

Дитяче клуб-кафе «ХАТАМАЛЯТА»: Розвиток і РозвагиРозваги: дитяче клуб-кафе ХАТАМАЛЯТА

Дитяче клуб-кафе ХАТАМАЛЯТА запрошує маленьких вінничан і їх батьків на святкування днів народження, свят дитячого садку та інших урочистостей.  Наші фахівці запропонують цікаву змістовну програму для дітей та комфортний відпочинок для батьків. 

Окрім розважальної програми, ми пропонуємо включити в програму свята творчій майстер-клас. В ігровій формі наш педагог допоможе дітям створити маленький витвір мистецтва.  Родзинка розважальної програми – кулінарний майстер-клас  з приготування міні-піци.

Ігрова зона кафе призначена для дітей віком від року до 8 років. Діткам такого віку дуже цікаво підкорювати спортивно-ігрову конструкцію, стрибати на батуті, гратися розвиваючими іграшками, їздити на машинках. Батьки тим часом спокійно відпочивають - адже дитина постійно знаходиться в полі зору. Перебування в ігровій зоні кафе – безкоштовне.

ХАТАМАЛЯТА пропонує меню для дорослих та дітей, банкетне і фуршетне меню. 

ХАТАМАЛЯТА – найкраща для свята!

м. Вінниця, вул. Зодчих 9, hatamalyata.com.ua

тел. Кафе (068) 1617-333, (063) 6171-333

тел. СОВА (093) 733-40-55, (068) 770-25-25


Переглядів: 9435
Поширень: 0