1 лютого о 13:00 - прес-конференція про світову прем'єру у Вінниці, де з перших вуст ви дізнаєтесь усі подробиці про шоу-програму «Кохання врятує світ» від «Galitsyna Visual Art Show». Це  подія, що змінить вашу уяву про сучасне мистецтво. Вперше небачене в Україні шоу.

Продюсерський центр "Некрасов" везе до Вінниці зірок світового масштабу

Усі деталі про те, що побачать вінничани на сцені в Будинку офіцерів до Дня Святого Валентина, про прем'єрний показ нової шоу-програми від світового бренду «Galitsyna Visual Art Show», про те, як з'явилась ідея проведення свята, які чекають сюрпризи на вінничан під час шоу-програми, а також про технічну підготовку - з перших вуст від організаторів. Світовий бренд «Galitsyna Visual Art Show» - це те, що захоплює подих та сповнює емоціями, унікальні номери, сучасні технології у поєднанні із магією театру.

Спеціально на запрошення директора продюсерського центру «Некрасов», Олексія Некрасова, на прес-конференцію приїде Тетяна Галіцина, засновниця «Galitsyna Visual Art Show» - кращої Visual Art Show студії в Європі, переможниця шоу «Польща має талант-2013», одна з кращих світових майстрів малювання піском.

Разом із нею, у Вінниці, виступатиме єдиний у світі художник, який за дві хвилини створює картини унікальною технікою в режимі Live Art. Це пан Vlodyr – зірка та фіналіст шоу «Польща має талант-2015».

Подробицями технічної організації шоу з Вами поділиться продюсер шоу Армен Аванесян. До прем’єри, технічне забезпечення готувалось близько двох років. Ніякої графіки. Все, що побачать вінничани, готувалось вручну.

 Деталі – з перших вуст!

Те, як з’явилась ідея провести подібний захід у Вінниці – запитання до ініціатора світової прем’єри, директора продюсерського центру «Некрасов» - Олексія Некрасова. Все, про те, як відбувались переговори, секрети домовленостей – з перших вуст під час прес-конференції.

Підтримка міста та області – представники ОДА та Міської ради – інформація про те, що означає це свято для міста. А також про те, хто потрапить на шоу безкоштовно.

Не пропустіть прес-конференцію, аби першими дізнатися, яким буде свято та розповісти про це вінничанам, яка відбудеться в ТРЦ "Мегамолл" на 2-му поверсі в коференц-залі.

Довідки за телефонами: 0432 69 2222, 097 05 22222.

Сайт: pc.nekrasoff.com

Продюсерський центр "Некрасов" везе до Вінниці зірок світового масштабу


Переглядів: 4533
Поширень: 0