З 1 лютого Укрпошта пропонує клієнтам нову послугу з пересилання великовагових відправлень – від 30 до 400 кг, які доставлятимуться на палетах між всіма обласними центрами України та по місту Києву.

Такі категорії, як доступність, зручність та надійність стали для Укрпошти визначальними при розробці нової послуги.

Тарифи на послугу неодмінно порадують замовників, оскільки ціна за доставку залежить як від кількості відправлень, так і виду та місця доставки. Для прикладу, якщо ви замовляєте доставку кахлю у коробках або мішків з цементом (загальною масою 399 кг) за принципом «двері-двері» в межах обласного центру до 12 год., то доставка буде здійснена вже на наступний день. При цьому ціна доставки складе 300 грн (без ПДВ). Детальніше про терміни доставки та тарифи на послугу можна дізнатися на сайті Укрпошти.

Відсьогодні Укрпошта запустила доставку «Відправлень масою понад 30 кг»

Йдучи назустріч клієнтам, які будуть пересилати великі обсяги відправлень, в Укрпошті створили гнучку тарифну політику – чим більша кількість відправлень від одного клієнта, тим менша ціна на доставку кожного відправлення

Продовжуючи впроваджувати конкурентні та якісні послуги для населення та юридичних осіб, Укрпошта почала працювати в новому сегменті ринку – доставці великовагових відправлень.

 «Сьогодні Укрпошта посилює свій вплив на ринку кур’єрських послуг України. Ми розробили послугу, в якій врахували всі нюанси, які можуть виникнути під час доставки великовагових відправлень, включаючи забір та доставку адресату, – наголошує в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук. – Послуга «Відправлення масою понад 30 кг» стане дуже актуальною як для маленьких торгових компаній, так і для фізичних осіб. Враховуючи лояльні умови для клієнтів та швидкі строки доставки, Укрпошта, впевнений, стане гідним партнером для різних категорій клієнтів». 

Для замовлення послуги вам необхідно звернутися до дільниці кур’єрської доставки, що знаходиться у вашому обласному центрі та залишити заявку. Після цього вам зателефонує кур’єр та домовиться про зручний для вас час подачі автомобіля для забору вантажу. Весь шлях слідування вашого відправлення можна відслідкувати на сайті Укрпошти.

Важливою умовою здійснення доставки є те, що ваше відправлення має бути запаковане плівкою і знаходитися на палеті. Також необхідно врахувати габаритні розміри вантажу, які не повинні виходити за межі стандартного палета (ДШВ:1200/80/1800 мм). 



Переглядів: 3209
Поширень: 0