Вже майже всі вінничани, що є абонентами «ЕВЕРЕСТ» ТМ, отримали й активно користуються універсальною карткою знижок EVERCARD. Більше ніж 120 магазинів та закладів по всій Вінниці пропонують власникам картки суттєві знижки на купівлю будь-яких товарів та послуг*. Щоденно використовуючи картку EVERCARD, наші абоненти заощаджують протягом місяця від 200 гривень та більше**. І це - лише на повсякденних покупках. Якщо ж робити усі покупки з карткою знижок EVERCARD, то й заощадити вдасться значно більше. Головне – знати усі магазини та заклади*, де працює EVERCARD.

Знижкам більше не сховатись!

Їх можна знайти за зображенням картки, що розміщене на вхідних дверях або подивитись адресу у довіднику Партнерів. Для більшої зручності кожного абонента, ми підготували як друкований довідник, так і його електронну версію. Отримати безкоштовний друкований примірник Ви можете у будь-якому з інфоцентрів «ЕВЕРЕСТ» ТМ. Електронна версія довідника викладена на сайт www.everok.vn.ua, де її можливо завантажити та зберегти у свій телефон.

Тож завжди маючи з собою перелік усіх магазинів та закладів Партнерів** картки, Ви можете бути впевнені: жодній знижці більше не сховатись!

Бажаємо усім приємних покупок, а про економію подбає EVERCARD.

* Детальний перелік закладів, товарів та послуг, а також партнерів, що їх надають дивіться на сайті everok.vn.ua
** Сума наведена за результатами усного опитування абонентів в інформаційних центрах ЕВЕРЕСТ ТМ.



Переглядів: 3160
Поширень: 0