За чотирнадцять днів до грандіозного шоу «Galitsyna Visual Art Show», що заплановане у Вінниці на День Валентина, головна героїня програми «Кохання врятує світ», Тетяна Галіцина разом з продюсером Арменом відвідали наше місто. Програма перебування гостей з Варшави була насиченою та переповненою зустрічами із вінницькими мас-медівниками. Організатор світової прем’єри, генеральний директор продюсерського центру «Некрасов», Олексій Некрасов продумав кожну хвилину.

Ранок розпочався із інтерв’ю на державному телеканалі «ВІНТЕРА». Ведучий програми «Екватор дня», Олег Семко, майже годину не відпускав зірок, аби дізнатися максимум подробиць. Говорили і про те, яким буде шоу у Вінниці і про творчість Тетяни Галіциної, про роботу команди та про плани.

Далі за програмою коротка прогулянка центром Вінниці і  усі разом попрямували прямісінько на наступний телеканал «Віта». В програмі «Світанок», разом із Максимом Никитенко та Катериною Гусаковою, спілкувалися вже для інших глядачів. І звісно ж, користуючись нагодою, увесь колектив влаштував фотосесію з артистами нестандартного жанру.

В  обід успішно пройшла  прес-конференція із всіма вінницькими мас-медійниками. Де одній  журналістці телеканалу «Еверест», Олені Літвіцькій, пощастило найбільше. Адже саме вона  отримала запрошення на ексклюзивну вечерю з гостею вже в день прем’єри. В заміському комплексі «Батерфляй» на них чекатиме смачний сюрприз. До речі, саме «Батерфляй» приймав гостей з Варшави протягом всього перебування Тетяни Галіциної, що стало їй до вподоби. Адже спокійне та затишне місце з комплексом СПА-процедур – те, що треба особливо втомленим з дороги та після напруженого дня.

Та 1 лютого – день у варшавських гостей ще не завершився. Після масових розпитувань, на Тетяну Галіцину чекало ще одне інтерв’ю для телеканалу «Еверест». У форматі програми «На Висоті» ще двадцять хвилин ексклюзивних запитань.

Аби привернути якомога більше уваги до свята, аби розказати вінничанам усі подробиці, організатор Олексій Некрасов продумав кожну хвилину. Та все ж він запевняє, скільки разів ви б не чули, та скільки б не читали, чи навіть переглядали в Інтернеті фрагменти виступів – це ніщо в порівнянні із самим святом. Адже справжню насолоду високохудожньої майстерності можна сповна відчути лише побувавши на святі. Тож не зволікайте, поспішайте придбати квитки, аби не залишитись «з носом». Їх кількість з кожною хвилиною зменшується.

Хто ще не замовив квитки на прем'єру «GalitsynaVisualArtShow» з програмою "Кохання врятує світ" – поспішіть. Ще є найкращі місця! 
Замовити квитки онлайн: http://goo.gl/pxH0wN 
Безкоштовна доставка по Вінниці: 0432 69 2222, 097 05 22222

День із Тетяною Галіциною


Переглядів: 3626
Поширень: 0