До свята лишається декілька днів. Ви ще можете встигнути зробити незабутній подарунок коханій людині на День Святого Валентина. Залишилось лише кількадесят білетів на світову прем’єру вражаючого шоу «Кохання врятує світ» від «Galitsyna Visual Art Show». Перший показ вистави відбудеться у Вінниці, саме на День закоханих, 14 лютого у Будинку офіцерів, початок о 18:00.

Це шоу стане подією, що змінить ваше уявлення про сучасне мистецтво. Адже вінничани ще не бачили такого масштабного дійства, що поєднало в собі унікальні номери, магію театру та сучасні аудіо візуальні технології. Близько 20 артистів «Galitsyna Visual Art Show» покажуть своє мистецтво на вінницькій сцені. Разом з ними виступатимуть особисто Тетяна Галіцина та пан Влодир - зірки шоу «Польща має таланти».

Радимо неодмінно скористатися унікальною нагодою від продюсерського центру «Некрасов» та долучитися до тих глядачів, хто першими в Україні побачать шоу світового рівня. До того ж, можливо саме Ви станете переможцем розіграшу та отримаєте сертифікат на чотириденний відпочинок на двох у туристично-оздоровчому комплексі «Belle Royalle» на Закарпатті, за релакс-програмою «SPA-відпочинок по-закарпатськи», вартістю 10 000 гривень. Або сертифікат на туристичну подорож  «Вікенд у Львові», від партнера «Подільського туристично-інформаційного центру».

Встигніть розказати про свої почуття

Подаруйте коханій людині незабутні враження від  справжньої культурної події – запросіть її на світову прем’єру програми «Кохання врятує світ» від «Galitsyna Visual Art Show».

Ви ще можете встигнути замовити білети на концерт:  http://goo.gl/pxH0wN

Безкоштовна доставка квитків по Вінниці: 0432 69 2222, 097 05 22222

Розкажіть коханій людині про свої почуття!


Переглядів: 3716
Поширень: 0