Протягом півтора місяця тривав конкурсний відбір у грандіозному караоке-турнірі під назвою «Жінка, яка співає» в караоке-клубі «Люди FusionPlace». І ось цей день настав – 11 березня Вінниця почула нову зірку, її ім’я назвав продюсер і телеведучий Ігор КОНДРАТЮК.

В фінал турніру потрапили вісім чарівних і дуже талановитих учасниць: Наталя Токар, Катерина Боярська, Ганна Окрема, Анжеліка Редько, Марія Бородуліна, Катерина Дем'янюк, Анастасія Науменко, Ганна Гехт. Дев’яту учасницю обирало журі серед усіх присутніх в залі дівчат. За стиль та образ відповідали професіонали своєї справи: навчальний центр IndBeauty надав послуги візажу, зробив стильні зачіски та вишуканий манікюр. Учасниці були вдягнені у вечірні сукні від магазину DRESSESROOM. Квіти учасницям дарувала агенція та журнал «Свадьба года».

Боротьба талантів була напруженою, проте атмосфера свята все одно залишалась дружньою та приємною, адже конкурс проходив в караоке-клубі «Люди Fusion Place». Перемогу здобула Наталя Токар, чарівна мати трьох дітей – вона отримала звання «Жінка, яка співає… в караоке», річний абонемент в караоке-клуб, золоту прикрасу від ювелірного центру DIADEMA та студійний запис в MEDRecords.

Наталя Токар

Наталя ТОКАР:  Я надзвичайно люблю співати і вирішила взяти участь в конкурсі, коли дізналась, що головою журі буде Ігор Кондратюк. Мені хотілося почути оцінку професіоналів. Всі дівчата-учасниці дуже талановиті, багато з них співають професійно. Я сподівалась на перемогу, проте були сумніви. Визнання такого рівня – неймовірно приємне для мене. Співати в караоке-клубі «Люди Fusion Place» - це особливе відчуття, я можу зануритись у музику, знаючи, що персонал закладу подбає про мій комфорт. Таке ставлення до гостей – дуже цінне для мене і для інших відвідувачів. Я дуже вдячна караоке-клубу «Люди Fusion Place» та партнерам проекту.

Дивіться повний фотозвіт з фіналу конкурсу ТУТ



Переглядів: 4808
Поширень: 0