Жителі Вінниці з 2015 року мають онлайн-помічника, який дозволяє їм позбавитися багатьох клопотів та знайти вільний час на відпочинок чи актуальні справи. Мова йде про Метнись Кабанчиком – всеукраїнський сервіс з замовлення послуг. За допомогою нього лише за декілька хвилин можна підбирати перевірених виконавців на будь-які задачі. Зараз на сайті зареєстровано більше 2 тисяч вінничан: 1200 з них виконують послуги, а 873 є постійними замовниками. Кількість користувачів, за даними представників проекту, постійно збільшується.

Переваги – швидкість и безпека

Метнись Кабанчиком – проект, глобальною місією якого є розвиток ринку послуг в Україні. Щоб зробити послуги більш швидкими, якісними, вигідними і безпечними, розробники сайту передбачили сучасний функціонал. Тут можна знайти перевірених виконавців без посередників. Вже зараз доступно декілька сотень напрямків послуг. Найпопулярнішою категорією є Домашній майстер. Замовляти послуги спеціалістів можна не тільки швидко, але й вигідно – зокрема, замовнику дозволено самостійно визначати ціну за роботу.

Розробники проекту передбачили безпеку – враховуючи, що значна частина послуг виконується вдома у замовників. Тому вибір користувачів можна вести на основі декількох параметрів:

  • відгуки від попередніх замовників;
  • рейтинг виконавця;
  • портфоліо робіт

Шукаючи таким чином майстра, можна знайти професіонала, який впорається у зазначені терміни та дозволить зекономити близько 30% (у порівнянні з розцінками спеціалізованих компаній), нічого не зіпсує та не знищить.

Метнись Кабанчиком

Вигідні послуги стають ближчими

Не дивлячись на широкий вибір послуг, найбільшим попитом серед вінничан користуються роботи, пов’язані з облаштуванням побуту. Так, містянам часто потрібен сантехнік для ремонту труб, встановлення сантехнічного обладнання чи підключення бойлерів та іншої техніки. На відміну від комунальних спеціалістів чи працівників приватних компаній, такі спеціалісти працюють відповідальніше.

Метнись Кабанчиком

Віднедавна з’явилася можливість розширити попит на інші види послуг та залучити до вигідного замовлення спеціалістів користувачів сервісу Приват24. Метнись Кабанчиком та ПриватБанк почали співпрацю – клієнти додатку Приват24 можуть замовляти і оплачувати послуги за допомогою своїх мобільних пристроїв.

Метнись Кабанчиком

Використання проекту Метнись Кабанчиком вигідне не тільки для замовників – містяни, які прагнуть мати постійний вигідний підробіток чи навіть основний дохід, реєструються на сайті в якості виконавців. Наявність будь-яких навичок дасть можливість заробляти – головне, працювати відповідально та якісно.



Переглядів: 3822
Поширень: 0