Шини - це важливий елемент кожного автомобіля і запорука безпечного та комфортного руху на дорозі. Досвідчені автолюбителі впевнено стверджують, що краще на закупівлі автошин не економити кошти, варто купувати виключно надійні та стійкі шини, виготовлені по новітнім технологіям. Недарма, провідні світові компанії-виробники гуми ретельно аналізують ринок, проводять багатоетапні дослідження, тестують шини на автодромах і в лабораторних умовах, перш ніж випустити їх на продаж. Все це – задля вашої безпеки!

Якщо вам потрібно підготувати автівку до літа або зимового сезону, чи терміново потрібно придбати запаску, досить зайти в інтернет і купити покришки найвищої якості. Зайдіть на сайт Lester.ua, це провідна компанія по продажу шин, дисків, мастила, елементів автоелектроніки, акумуляторів та іншого. Компанія Lester є незаперечним лідером у сфері продажу автогуми в Україні, тому якщо вам потрібна якісна гума на авто, ви її точно знайдете в електронному каталозі цього відомого українського дилера.Кожен автолюбитель відкриє тут для себе багато приємних переваг, наприклад:

  • досить низькі ціни;
  • швидку доставку по регіонам України;
  • індивідуальне обслуговування;
  • широкий асортимент автошин від найбільш відомих  світових виробників.

В каталозі сайту компанії міститься вся необхідна інформація про автошини, до того ж досвідчені продавці онлайн-магазину з радістю дадуть відповіді на всі ваші питання.

Автошини Hankook - №1 в Україні

Сьогодні різноманітність автомобільних шин здатна здивувати навіть досвідченого водія. Гуму для автівок вироблять в різних куточках світу з різною вартістю для літнього періоду, зими і всіх сезонів. Кожен автомобіліст легко зможе «взути» в найкращу гуму і вантажівку, і легковика. Водії мікроавтобусів та спецтехніки також мають можливість купити покришки з правильним розташуванням протектора відомих європейських та азіатських виробників.

Пропонуємо, не вагаючись купити шини Hankook. http://lester.ua/shiny/c1/filter/brand=hankook– за цим посиланням ви зможете придбати гуму відомого корейського виробника по дуже вигідній ціні. Колеса, відрізнятимуться наступними властивостями:

  • проявлять стійкість на бездоріжжі;
  • продемонструють відмінне зчеплення з дорожнім покриттям під час ожеледиці, або на розпеченому асфальті;
  • прослужать максимально довго в умовах відповідної експлуатації;
  • забезпечать надійний, комфортний та безпечний рух на українських автошляхах.

Для легкових та вантажних машин всесвітній виробник автошин Hankook регулярно пропонує ексклюзивні новинки. Щороку автошини цього бренду стають більш зносостійкими, технологічними, безпечними і довговічними. Шини марки Hankook для зимового періоду зберігають свої еластичні властивості навіть при критично понижених температурах, легко забезпечують оптимальне зчеплення на тонкому льоду та на повністю засніженій поверхні.

Літня резина від виробника Hankook відрізняється малюнком протектора, спеціально розробленим для існуючих дорожніх умов. Особливу популярність отримала всесезонна гума. Шини цієї категорії незамінні для мешканців регіонів з помірним, більш теплим кліматом, де немає дуже спекотного літа та екстремально морозної та холодної зими.

Купуючи автомобільні шини, завжди звертайте увагу на конструкцію та тип корду, склад протекторної резини, наявність і тип спеціальних каналів, показник висоти і ширини профілю, від цього залежатиме загальна якість покришок.

Кращі шини в інтернеті

Далеко не кожен онлайн-магазин може запропонувати українським автомобілістам настільки широкий асортимент гуми, як компанія Lester. Тут завжди можна швидко та зручно вибрати і купити літні, всесезонні і зимові шини, а також шиповану гуму по доступній ціні. Сучасний дизайн сайту дозволить за секунди найти відповідну модель шин. Також досвідчені продавці здійснять підбір шин в телефонному режимі.

Тепер всесезонні зимові або літні покришки можна купити максимально просто і вигідно, оскільки головна мета сайту Lester.ua – забезпечення комфортного та легкого руху будь-якого автомобіля. Зверніть увагу! В не ліцензованих точках продажу вам можуть підсунути низькопробну гуму, з нею ви далеко не заїдете, будьте певні. Інша справа якісний продукт, відзначений всіма необхідними ліцензіями та сертифікатами від компанії Lester.ua.

Замовляйте прямо зараз кращі всесезонні покришки, або гуму під шипи для зими, нові колеса для літніх подорожей, суперстійкі шини для бездоріжжя, найкращу гуму для автобусів та вантажних автівок за привабливими цінами!


Переглядів: 3981
Поширень: 0