Зараз компанії дуже часто стали вимагати знання англійської мови навіть у тому випадку, коли сама вакансія не потребує використання цих знань. Зовсім близько той день, коли запитувати кандидата, чи знає він англійську, буде так само непристойно, як дізнаватися чи володіє він комп'ютером.

Отже, для кожного з нас найперша причина, чому потрібно вивчити англійську мову, це те, що без цього на гарну посаду можна не претендувати, тому, що вимоги компаній щороку жорсткіші.Чим більша компанія та вища посада, тим частіше можна зустріти у вимогах до потенційного працівника обов'язкове хороше знання англійської мови.

Це привід для кожного, хто ще не має в своєму арсеналі знань англійської мови задуматися, які перепони заважають Вам на даний момент зайнятися вивченням англійської мови. Чи на справді це об'єктивні причини, чи можливо ви просто обманюєте себе відмовками та відкладаєте своє успішне майбутнє на невизначеній термін?

Школа англійської мови FLASH дарує чудову нагоду для усіх хто все-таки прийме рішення на свою користь, познайомитися з найефективнішою на даний момент методикою вивчення мови. Спеціально для Вас 17 квітня з 11.00 по 15.00 ми підготували ряд майстер класів, що проходитимуть в серці нашого міста, по вулиці Козицького 22.

Вчи англійську - заробляй гроші!

На майстеркласі ви зможете  написати резюме англійською мовою, підготуватися до співбесіди  та визначити  рівень володіння англійською мовою.

Вартість майстеркласів:

Job interview(співбесіда англійською мовою) - 50грн

Resume/ CV  (написання резюме англійською мовою)- 50грн

А на початківців чекає

Відкритий урок від  FLASH, вхід вільний.

Зареєструйся за номером 0962040613



Переглядів: 3472
Поширень: 0