9 квітня співробітники усіх відділень Вінницької філії ПриватБанку, разом зі своїми родинами, долучились до грандіозного національного суботника, ініційованого ПриватБанком.

Сонячний весняний день сприяв гарному настрою та надихав на працю. Чистішими стали всі районні центри та селища, де працюють відділення ПриватБанку.

“Вже 12 років поспіль ми запрошуємо наших співробітників, клієнтів, друзів - усіх бажаючих разом зробити наше місто чистішим та зеленішим. Числена сім’я вінницьких банкірів - майже 150 співробітників разом зі своїми сім’ями, прибирали близько 6 гектарів популярної серед городян зони відпочинку - лісопарк. Майже 1 тонну сміття зібрали, завантажили та вивезли банкіри із паркової зони.

Співробітники ПриватБанку разом із родинами долучились до національного суботника

"Міська влада підтримала нашу ініціативу у наведенні ладу в популярному серед городян парку “Лісопарк”, - розповідає Олександр Музика, заступник директора Вінницької філії ПриватБанку. - Працювали всі на совість - збирали сміття, залишене городянами ще минулої осені. Ми добросовісно не лише ведемо бізнес, але й працюємо над поліпшенням стану навколишнього середовища. До будь-якої роботи ставимось з відповідальністю. Надзвичайно приємно, що тепер вінничани із задоволення будуть проводити вільний час у чистій парковій зоні. Ми ж отримали масу задоволення від колективної праці на свіжому повітрі”.

В цьому році до суботнику ПриватБанку на Вінничині долучились понад 300 співробітників банку та членів їх родин як з обласного так і районних центрів Вінничини. За підсумками "зеленої" ініціативи банку було прибрано близько 30 міських парків і зон відпочинку, вивезено 5,5 тонн сміття.



Переглядів: 3666
Поширень: 0