Компанія “Династія” - нове слово на ринку забудовників. Молода, але вже потужна, по рейтингам вона втирає носа більш знаним проектам. Подивимося, чи це той випадок, коли молодість означає якість?

Легкий та успішний старт ЖК “Династії” примушує конкурентів нервово прикусити губи. Відкриття компанії у Вінниці відбулося менше місяця тому, але охочих купити квартири у житловому комплексі “Династія” - вже хоч відбавляй. Про причини популярності працівники консультаційного центру “Династія”, що знаходиться на розі вулиць Академіка Янгеля (Фрунзе) та Батозької (Кірова), поруч з Муніципальним ринком, навпроти ТЦ «Віват», розповідають охоче.

Житловий комплекс “Династія” б'є рекорди із продажу квартир. У чому секрет?

Тим паче, що секрет успіху компанії простий — якісні матеріали, надійна технологія будування та доступні ціни.

Звичайно, в новому центрі можна отримати індивідуальну консультацію по будь-якому питанню, яке стосується ЖК “Династії”. Він працює з 9.00 до 20.00, тож це привід не просто пошукати інформацію в Інтернеті, але й розпитати про якість та ціни квартир житлового комплексу наживо. Що ми й зробили!

- Головна ідея комплексу? - замислюється Мирослава Артемчак, працівник консультаційного центру на Фрунзе. - Певно, що гарантія високої якості будівництва. А окрім того — зручність у всьому для наших майбутніх жильців. На даному етапі — хоча він і початковий — вже багато людей цікавиться придбанням житла у нашому житловому комплексі. Це й не дивно — завжди є клієнти, які хочуть вкласти гроші у гарантію якості. А ми “будуємося” дуже якісно.

Житловий комплекс “Династія” б'є рекорди із продажу квартир. У чому секрет?

Вартість квадратного метру житла, за словами Мирослави, помірна. У порівнянні з іншими забудовниками “Династія” лідирує по співвідношенню “ціна-якість”.

- Вартість квадратного метра в ЖК “Династії” становить 9900 грн. - розповідає Мирослава. - Треба також сказати, що робимо безкоштовне перепланування квартири.

Мирослава у розмові ще раз згадує про зручність розташування нового житлового комплексу.

Ну, це дійсно так, адже довкола комплексу дійсно два дитячих садки, школи, гарна транспортна розв'язка — не кажучи вже про п'ять хвилин пішки, які відділяють вас від залізничного вокзалу. Це — очевидні бонуси. А крім них планується ще декілька “тузів у рукаві”.

- Комплекс “Династія” складатиметься із семи секцій. Перші поверхи кожної із секцій займуть банки, магазини, SPA, супермаркети – словом, то будуть комерційні приміщення. До речі, серед представників бізнесу вже багато охочих “застовпити” перші поверхи. Тобто, все це робиться для того, щоб житель “Династії” відчув переваги місця, у якому житиме, не виходячи за його межі, - каже Мирослава, показуючи план комплексу.

Житловий комплекс “Династія” б'є рекорди із продажу квартир. У чому секрет?

Секрет попиту на квартири забудовника “Династії” усе ж доволі простий. І він навіть не у якості — це переваги, які і так очевидні. Але найголовніше, як виявилося, — орієнтація на людей. Ідея комфортного і безпечного життя людини, яка червоною ниткою йде через увесь проект, свідчить, що житловий комплекс “Династія” - для людей і про людей. 

Консультаційний центр “Династія” знаходиться на розі вулиць Академіка Янгеля (Фрунзе) та Батозької (Кірова), поруч з Муніципальним ринком, навпроти ТЦ «Віват». Телефон для довідок: +38 (068) 183-83-83



Переглядів: 11923
Поширень: 0