Sun House це доступний європейський житловий комплекс в місті Вінниці по вулиці Сонячній. Ми спроектували та побудували для вас цікаві з точки зору архітектури, затишні будиночки, які привітно розташовані поблизу паркової зони, садиби М.І. Пирогова. Прекрасний вид відкривається з індивідуальних ділянок, який подарує вам хороший настрій і не залишить вас байдужими

Розпочато будівництво третьої черги SunHouse

Вдале місце розташування даного комплексу. Поряд зручна транспортна розв’язка. Територія Sun House буде під охороною.

Розпочато будівництво третьої черги SunHouse

Таун Хауси будуються за новими технологіями з дотриманням будівельних норм. Будинки даного комплексу тепло та звуко ізольовані. Облицьовувальна цегла Таун Хаусів додасть йому вишуканості.

Доповненням до вашого будинку буде парко місця, адже на сьогоднішній день в місті постало глобально питання з паркуванням власного автомобіля. Тим, хто хоче відпочити від шуму і шаленого темпу життя великого міста, безумовно буде до душі присадибна ділянка, яку можна буде облаштувати за власним бажанням. На задньому дворику матимете можливість поставити альтанку та дитячий майданчик, в екологічно чистій зонні.

Sun House – це просторе, комфортне і престижне житло за цілком доступною ціною. Станьте власником Sun House і запросіть друзів на барбекю зробленого на задньому дворику вашого будиночка.

тел. (096)699-39-01

sunhouse.vn.ua



Переглядів: 3554
Поширень: 0