14 травня в рамках святкування Дня Європи у Вінниці жителі та гості міста матимуть можливість придбати авіаквитки на нові рейси МАУ з Вінниці до Тель-Авіва (відкривається з 8 червня) і з Вінниці до Варшави (відкривається з 26 червня) та на всі рейси з України до Європи, за винятком Ніцци, зі знижкою 10 % від тарифу і без сервісного збору.

Квитки за спеціальною пропозицією можна буде придбати лише на стенді «Міжнародних Авіаліній України» під час святкування Дня Європи та в партнерському офісі «КийАвіа» у Вінниці 14 травня, здійснивши оплату карткою або банківським переказом. Знижка не розповсюджуватиметься на перельоти в період з 1 по 31 серпня 2016 року.

Крім того, на нові рейси МАУ з Вінниці до Варшави і Тель-Авіва діятиме спеціальна пропозиція, за умовами якої з 14 травня по 28 червня 2016 року включно буде можливість придбати авіаквитки за акційними цінами:

Ціни зазначені з урахуванням усіх зборів для перельотів в одну сторону за умови придбання квитка на сайті www.flyuia.com і можуть відрізнятися від заявлених у зв’язку з коливаннями курсів валют. Дати подорожі до Варшави не обмежені. У тариф Вінниця-Варшава зареєстрований багаж не включено. Акція на рейс до Тель-Авіва діє на перельоти з 9 червня по 31 липня 2016 року. Кількість місць обмежена.

Авіакомпанія МАУ залишає за собою право у будь-який час без попереднього повідомлення змінювати заявлені тарифи і збори.

Детальна інформація про авіакомпанію МАУ – на www.flyuia.com.



Переглядів: 3635
Поширень: 0