Не встигла "ДИНАСТІЯ" розпочати свою роботу на повну силу, аж тут у місті пішли розмови про те, що "ДИНАСТІЯ" - чи то проект турків, чи ще цікавіше - філія російського забудовника.

У прес-центрі компанії "ДИНАСТІЯ" спростовують усі чутки та повідомляють, що жодного відношення до проектів з аналогічними назвами не має. Не потрібно шукати ніяких "підводних течій" та іноземних забудовників. Компанія "ДИНАСТІЯ" - цілком вінницька, як і її два проекти ЖК "ДИНАСТІЯ" (біля Муніципального ринку) та ЖК "Оскар" (на Келецькій, біля гіпермаркету "ГРОШ").

- Компанія з'явилася нещодавно, але досвід працівники "ДИНАСТІЯ" вже мають. Команда компанії будувала "Набережний квартал", що на Київській. На якомусь етапі з'явилися інноваційні та оригінальні ідеї, які не можна було реалізувати у рамках "Набережного". "ДИНАСТІЇ" ж може втілювати у життя будь-які проекти - якими б оригінальними вони не були. Компанія ухвалює рішення, які здатні задовільнити найвибагливіші побажання в комфортному житлі - повідомляють у прес-центрі компанії.

Вінницький забудовник "ДИНАСТІЯ": все, що ви хотіли знати

- Головна фішка компанії - можливість перепланування вашої квартири вже під час будівництва - до речі, абсолютно безкоштовна. А ще - готовність братися за креативні проекти і можливість задовольнити потреби вінничанина із будь-яким статком - зазначає керівник консультаційного центру "ДИНАСТІЯ" Ярослав Ткачук.

ЖК "ОСКАР" і ЖК "ДИНАСТІЯ" будуватимуться із використанням інноваційних технологій. Олександр Сич - інженер-будівельник, який бере безпосередню участь у створенні цих об'єктів, розповідає, що ці технології безпечні, без усіляких ризиків дозволяють будувати комплекси до 30 поверхів.

Вінницький забудовник "ДИНАСТІЯ": все, що ви хотіли знати

Отже, як бачимо, головна ціль компанії - поєднати високу якість будівництва із максимальною зручністю для майбутніх жильців.

Із "ДИНАСТІЄЮ" вигідно інвестувати у своє майбутнє.

Вінницький забудовник "ДИНАСТІЯ": все, що ви хотіли знати

ДОВІДКА. Офіс компанії "ДИНАСТІЯ" розташований за адресою: проспект Коцюбинського, 78, другий поверх, праве крило.

тел.: +38 (068) 333 00 33 



Переглядів: 6082
Поширень: 0