Нещодавно у  центрі розвитку дитини «Бджілка» відбувся перший звітний концерт, який був присвячений першому року роботи. За час роботи закладу діти змогли здобути багато різноманітних навиків, які з радістю продемонстрували на заході. Батьки, друзі та гості вечора з радістю та аплодисментами зустрічали учасників концерту. В заході прийняли участь більш ніж 120 учасників.

Гостей заходу радували прекрасними східними, народними та сучасними танцювальними номерами. На святковому концерті лунали чудові пісні та вірші у виконання учнів та вчителів закладу. Весь вечір дітей розважали запальні аніматори в костюмах героїв мультфільмів, які влаштовували веселі конкурси, дарували повітряні кульки та фотографувались з усіма бажаючими.

За традицією усіх дітей, батьків та вчителів привітав та нагородив чудовими подарунками засновник центру розвитку дитини «Бджілка» - Володимир Маринчук. Батьки дітей, які навчаються в центрі розвитку дитини «Бджілка» подякували працівникам закладу за увагу і теплоту до дітей за час навчання.

Центр розвитку дитини «Бджілка» - це новий сучасний заклад, який допоможе виховати і розвити у вашої дитини любов до знань та творчі індивідуальні особливості. Це можливість здобути нові навики, навчитися жити у колективі, працювати у парі та знаходити компроміси.

В центрі розвитку дитини "Бджілка" відбувся перший звітний концерт

Центр розвитку дитини «Бджілка» запрошує провести незабутнє літо у нашому літньому таборі, який розташований за адресою: м. Вінниця,  вул. Ватутіна , 27,  р-н Тяжилів (ДК «Іскра»).

Більше інформації на сайті

 



Переглядів: 4668
Поширень: 0