Центр нерухомості «Альянс-Інвест» - офіційний партнер продажів житлового комплексу «PARK TOWER», дає відповіді на запитання, які найбільше цікавлять вінничан. Бесіда із директором центру нерухомості «Альянс-Інвест» - Олександром Васильовичем Рудим.

Олександр Васильович, в чому полягає особливість житлового комплексу «PARK TOWER» і чому Ви позиціонуєте його, як елітне житло?

Перше, що надає комплексу «PARK TOWER» статус елітного житла – церозташування в центрі міста, найвища якість будівельних матеріалів, зносостійкість ташумопоглинання.У монолітному будівництві ми використовуємо потовщений каркас, а вартість лише однієї фасадної системи дорівнює вартості будівництва дев’ятиповерхівки з нуля під ключ. Зазвичай, усі міські  будинки сягають 2-ї чи 3-ї категорії складності. Ми споруджуємо перший у містікомплекс, який складається із двох будинків 5-ї категорії. Комплексу такого рівня, у Вінниці ще немає. Фактично уже 75% квартир продано – а це високий показник, який свідчить про рівень даного об’єкту. Нашим проектувальником виступає«Центр сучасного зодчества міста Київ». Це провідна компанія, яка проектує найелітніші новобудови у м. Києві - «Бульвар Фонтанів», «Рівер Стоун», «Печерські Липки» та багато інших.

Розповідаємо про те, що вас цікавить

Що з реалізованого викликає гордість, та яка найбільша архітектурна особливістьу «PARK TOWER»?

Увесь комплекс і є особливою гордістю. Ми уже побудували ошатні купола, облаштовуємо відкриті рекреаційі зони із зручними диванами та зеленим насадженням, дитячий майданчик. До речі, «PARK TOWER» і стане найвищою точкою Вінниці, яка буде доступною виключно для жителів комплексу. А нічне освітлення фасаду, неможливо порівняти із будь-яким іншим архітектурним об’єктом міста. Особливість даного комплексу полягає у кожному квадратному сантиметрі!

Розкажіть, будь ласка, про хід будівельних робіт в «PARK TOWER» на даний період.

На сьогоднішній день ми облагороджуємо територію,оздоблюємо фасади та виконуємо  внутрішні роботи, а саме дизайнерське оформлення місць загального користування - коридорів та холів.

На який термін розрахована реалізація проекту та чи не затягнулися етапи роботи?

З причини нестачі професіоналів в певних напрямках,виконання внутрішніх та ландшафтних робітзатягнулися на декілька місяців. Ми витратили не мало часу для того, щоб залучити  спеціалістів з інших областей. Адже якщо на чаші терезів вчасний термін реалізації чи якість виконаної роботи – ми обираємо якість. Офіційне відкриття відбудеться літом поточного року.

З якою метою було створено будинок такого рівня та як Ви гадаєте, чи може «PARK TOWER» стати прикладом для захоплення та архітектурною пам’яткою міста Вінниця?

Вінниця – найкраще місце для проживання і тут повинна бути ця родзинка. «PARK TOWER» -  для людей. Тут дбають про їх комфорт та створюють усе для щасливого життя. Ми не робимо акценти на масовість та квадратуру. Ми формуємо естетичний вигляд комплексу, створюємо найвищий сервіс та якість обслуговування. Я без перебільшення можу зазначити, що «PARK TOWER» стане архітектурною візитівкою нашого міста та прикладом наслідування для інших забудовників.

Розповідаємо про те, що вас цікавить

Розкажіть про плани компанії «Альянс-Інвест» на найближче майбутнє. Продаж яких нових проектів Ви плануєте і чим збираєтеся дивувати вінничан надалі?

На разі ми продовжуємо забудовувати  вул. Сонячну, де швидкими темпами розростається котеджне містечко «SunHouse». Паралельно шукаємо цікаві пропозиції на ринку нерухомості, проводимо перемовини із забудовниками, та навіть, визначаємося із вибором цікавих проектів, які реалізовуватимемо у найближчому майбутньому.

Олександр Васильович, що б Ви хотіли побажати майбутнім жителям житлового комплексу «PARK TOWER»та іншим мешканцям Вінниці?

Я усім бажаю жити сьогоднішнім днем і не відкладайте щастя на завтра чи наступний день. Бажаю досягати кожної поставленої мети, цінувати свій час, не забувати про те, що життя прекрасне і потрібно насолоджуватись ним щоденно! І завжди пам’ятайте про те, що кожен з нас вартий найкращого тут і зараз!

ГРАФІК РОБОТИ
Пн-Пт: 9.00-18.00
Сб : 10.00-14.00

АДРЕСА відділу продажів
м. Вінниця, вул. Соборна 95

Е-MAIL
[email protected]

ТЕЛЕФОН
+38 097 739 59 77



Переглядів: 3627
Поширень: 0