Для підвищення телекомунікаційних послуг - Київстар оновлює мережу у Вінниці та області

Національний телеком-оператор Київстар інформує мешканців Вінниці та області щодо проведення робіт із заміни обладнання на базових станціях.  Заміна пов’язана із встановленням новітнього обладнання від ключових світових постачальників. Всі роботи будуть проводитися з метою покращення якості телекомунікаційних послуг та розширення можливостей мережі. У результаті абоненти отримають високу якість зв’язку та покриття.

Починаючи з 13 червня 2016 року технічні служби Київстар розпочнуть роботи із заміни обладнання на базових станціях у Вінниці та передмісті. Діюче обладнання буде замінене на новітнє, від провідних світових постачальників. Необхідність таких робіт викликана підготовкою мережі до стандартів зв`язку майбутніх поколінь 4G/LTE. У результаті заміни обладнання буде покращена якість телекомунікаційних послуг і розширені можливості мережі. Загалом, протягом трьох місяців компанія планує замінити обладнання на 1 041 сайті. Окрім того, для кожного сайту буде оновлено близько 2 000 налаштувань.

Про початок робіт компанія завчасно попередить абонентів, розмістивши інформацію на офіційному сайті, а також за допомогою SMS. У зв'язку з проведенням робіт можливі короткочасні обриви телефонного зв'язку, труднощі з додзвоном, наявність шумів під час дзвінків. Для зручності наших абонентів роботи будуть проводитися у години мінімального навантаження на мережу та виключно у світлий час доби з міркувань безпеки. У разі необхідності виклику служб екстреної допомоги, а саме 101, 102, 103 та 104, абоненти Київстар зможуть дзвонити на єдиний номер екстреного виклику – 112, який буде працювати стабільно, незважаючи на проведення робіт на мережі.

Можливо, ще протягом кількох тижнів після завершення планових робіт абоненти будуть відчувати короткострокові складності з сервісами. Це пов’язано з необхідністю налаштування нового обладнання, адже кожна базова станція має понад 2000 налаштувань. Київстар просить вибачення за тимчасові незручності, однак заміна обладнання необхідна для подальшого розвитку можливостей мережі, що дозволить забезпечити найвищу якість зв’язку нашим  абонентам.

Київстар наперед  вдячний за розуміння!



Переглядів: 3246
Поширень: 0