В суботу, 11 червня сотні вінничан прийшли на площу перед ТЦ «Мегамолл», аби розважитися на святі морозива від ТМ «Рудь». Лідер серед виробників морозива в Україні влаштував у Вінниці незабутнє свято не лише для малечі, а й для цілих родин. Адже розваги тут чекали як на дорослих так і на дітей.

Уже традиційно, 12 рік поспіль компанія «Рудь» проводить свято морозива в українських містах. Цього року святкували під девізом – «Морозиво „Рудь‟ — з теплом до кожного!». Власне теплота і турбота про всіх відвідувачів відчувалася під час веселощів. Окрім відвідувачів, які прийшли повеселитися, організатори запросили на свято близько 200 дітей - сиріт, малозабезпечених та дітей учасників АТО.  Вони безкоштовно розважалися на усіх атракціонах які були на площі, а також отримали й сувенірну продукцію від ТМ «Рудь».

Компанія «Рудь» влаштувала незабутнє свято морозива для вінничан

-         Ми уже навіть більше цей проект називаємо не свято, а соціальний проект від компанії «Рудь». Ми вирішили, що в Україні потрібно робити більше заходів які об’єднують родини, які допомагають батькам проводити час разом з дітьми.  Влаштували все в атмосфері добра, любові і взаєморозуміння.  Ми проводимо свята по всій Україні і уже побували у Сєверодонецьку, Краматорську. Діти нас завжди дуже чекають, то ми й намагаємося дарувати радість і задоволення, - зазначила   представник компанії «Рудь» та координатор свята морозива Тетяна Хомяк.

Компанія «Рудь» влаштувала незабутнє свято морозива для вінничан

До Свята морозива діти готувались заздалегідь, адже до обмінних пунктів вони приносили сотні обгорток від морозива, які обмінювали на святкову валюту свята – рудики. Маленький Дмитро цілий рік готувався до цього дійства.  Батьки йому купували морозиво, він його з’їдав, а обгортки збирав і складав у пакети, аби їх обмінять на символічні гроші.

-         Я назбирав 356 обгорток від морозива «Рудь». В день міг з’їсти по 2-3 порції. Обміняю їх на рудики і витрачу на розваги, найбільше хочу попригати на  батутах. Минулого року я назбирав лише 100 обгорток, а найулюбленіше моє морозиво «Дитяче», - каже Дмитро.

Компанія «Рудь» влаштувала незабутнє свято морозива для вінничан

А от ще один гість свята Денис, морозива за рік з’їв менше. Проте каже, що на наступний рік кількість обгорток збільшиться – їстимуть морозиво родиною.

-         Я приніс 117 упаковок від морозива, отримав чимало рудиків. Просив щоб мені давали  все по 10, бо хочу щоб було багато купюр, - радіє Денис.

Компанія «Рудь» влаштувала незабутнє свято морозива для вінничан

Свято тривало майже цілий день. Діти каталися на батутах, малювали аквагрим, грали в дарц, брали участь у безпрограшній лотареї, їли морозиво а обгортки обмінювали на рудики. За них купували різноманітні сувеніри.

Після масштабного святкування у Вінниці нести радість, тепло і звісно ж смачне морозиво компанія ТМ «Рудь» поїхала до інших міст. 



Переглядів: 5368
Поширень: 0