Обрати матрац без пружин чи традиційний, з латексу чи з кокосом? І як серед багатьох моделей знайти саме ту, на якій тіло не лише відпочине, але й оздоровиться? Якщо врахувати, що третину свого життя людина проводить уві сні, це доволі важливе рішення. Тим більше, що нічний відпочинок напряму пов’язаний із тим, як ми будемо почуватися удень. Зробити правильний вибір охоче допоможуть консультанти «Лабораторії Сну» («SoNLaB»), яка розташована на вулиці Липовецькій 6А, у Вінниці.

- «SoNLaB» - це нова зареєстрована торгова марка в Україні. Купуючи виготовлені нами матраци, Ви можете бути впевнені у безпечності всіх матеріалів, з яких складається Ваш матрац. Адже ми використовуємо тільки сертифіковані матеріали, які пройшли всі необхідні тести. Ми використовуємо новітні технології у виробництві у поєднанні із сталими, перевіреними часом, стандартами - всі наші матраци виготовляютья за ГОСТом 19917-93 "Меблі для сидіння та лежання" - розповідають у «Лабораторії Сну».

- Ортопедичний матрац допомагає тілу водночас розслабитися і відновитися, при цьому людина вибирає найбільш комфортну позу для сну. Ми пропонуємо різні моделі, але нашою «родзинкою» є матраци без пружин, що виготовлені з натурального латексу. Такі моделі мають кращу вентиляцію усередині завдяки повітряним каналам, вони не накопичують вологу та не втрачають свої експлуатаційні властивості в приміщеннях з підвищеним рівнем вологості. Натуральний латекс - бактеріостатичний матеріал. Тож з часом, в матрацах, основу яких складає саме натуральний латекс, не накопичується пил, не заводяться мікроскопічні кліщі. Завдяки латексу спальне місце швидко відновлює свою структуру навіть після тривалого сну. А от безпружинні матраци, де використане ще й кокосове волокно, є більш жорсткими і підходять для людей з анатомічними змінами у хребті, бо мають відмінний ортопедичний ефект.

При виготовленні матраців, які можна придбати у «Лабораторії Сну», використовують лише якісні натуральні комплектуючі, зокрема, багатозонний перфорований латекс, кокосову койру, верблюжу вовну, пальмове волокно (морська трава), сизаль, кінський волос, льон, бавовну, термоволокно та спеціальний клей на водній основі Simalfa із Швейцарії. Усі матеріали мають сертифікати ЄС та гігієнічні висновки СЕС України.

- Ми особисто їздимо до Бельгії, Словенії, Литви, Болгарії, і ретельно добираємо кожну складову майбутніх моделей наших матраців, тестуючи їх безпосередньо на заводі у виробника. Найкращі матеріали привозимо в Україну, - додають консультанти «Лабораторії Сну». – До слова, латексні ортопедичні матраци часто використовують у медичних клініках та реабілітаційних центрах. Вони також є більш довговічними та зносостійкими у порівнянні з іншими моделями. Матрац з натурального латексу прослужить Вам 10-15 років без втрати своїх властивостей. Матрац із вмістом пінополіуретану (поролону) прослужить Вам 2-3 роки. Крім того, поролон через вміст ізоціанатів (токсичні хімічні сполуки, які використовуються у виробництві пінополіуретану - прим.ред.), при нагріванні навіть від тіла людини, виділяє токсичні речовини, які при тривалому впливі на організм, можуть викликати алергічні реакції та патологічні зміни в органах дихання (хронічні бронхіти, астма) та шкірі (екзема). Це результати новітніх досліджень вчених. Про це треба знати. І робити вибір матрацу усвідомлено.

Турботливим батькам пропонуємо спеціальні дитячі ортопедичні матраци, які не нашкодять хребту дитини і допоможуть сформувати та зберегти правильну поставу.

Перевірити європейську якість і обрати для себе ідеальний за всіма параметрами матрац мешканці Вінниці зможуть у «Лабораторії Сну» самі. Рецепт простий – прийшов і ліг, а тіло саме підкаже, що йому потрібно для повноцінного відпочинку.



Переглядів: 2597
Поширень: 0