26 червня у місті Вінниця  відбудеться фінал щорічного фестивалю краси та таланту «Міні Міс Вінниця 2016».

Офіційним страховиком конкурсу є ПАТ «Страхова компанія «Місто». Кожна учасниця конкурсу застрахована на період проведення змагання по договору добровільного страхування від нещасних випадків на суму 5 000 грн. Загальна сума відповідальності по страховим випадкам становить 170 000 грн.

Дана програма   передбачає достатній рівень виплат при виникненні нещасних випадків, травм та інших ушкоджень застрахованих осіб. Це одна з найпопулярніших програм страхування для дітей та підлітків, яку пропонує  Страхова компанія «Місто» впродовж п’яти років.

Профільною діяльністю компанії є добровільне медичне страхування. ПАТ «СК «Місто» працює в інтересах вінницької громади та забезпечує додаткове фінансування закладів охорони здоров’я міста.

Основним завданням муніципальної страхової компанії є підвищення якості медичних послуг, що їх отримують мешканці міста, та рівня соціального захисту застрахованих осіб при виникненні хвороб.

За детальною інформацією про програми страхування звертайтесь в офіс компанії за адресою вул.Хлібна, 25, м.Вінниця та за телефоном (0432) 508-108.



Переглядів: 3413
Поширень: 0