Відпочинок - НЕ неробство, а враження!

Артинов - кафе нового покоління в центрі містаВідпочити так, щоб потім не було боляче за безцільно витрачений час - наука непроста.

Напружена робота дається нам набагато легше. Та й місце для якісного дозвілля не завжди знайдеш. Є деякий стереотип, що всім бажаючим відпочити потрібно наспіватись пісень у караоке, потанцювати запальних танців та наїсти асорті із українського борщу, єврейської маци та свиних биточків...

Та далеко не всім людям до вподоби такий формат відпочинку. А де ж тоді шукати інший формат? Відпочинок з інтелектуальною складовою, творчою начинкою, багатогранними можливостями... Які координати місця, де можна залишатися самим собою, робити безліч цікавих речей і не мучитися думками про  суму підсумкового чека?

Дивовижне поруч. Антикафе або вільні простори: заклади, де платять лише за проведений час, а інше - додається безкоштовно. Причому це саме «інше» включає майже все, що потрібно відпочиваючому: гарна музика, кава, чай, солодкі забаганки,  затишна атмосфера, приємне сучасне місце, кінотеатр, ігрові кімнати, інтернет, гарне ставлення:)

Артинов - кафе нового покоління в центрі містаУ Вінниці кафе нового формату притулилося в центрі міста - на вулиці Артинова. Креативний простір «Артинов» зацікавлює та зав'язує з відвідувачами теплі дружні стосунки.
Тут є, де розвернутися уяві - окремий всесвіт із 6-ти локацій з різним функціоналом, розваги на будь-який смак.  А із запропонованих шматочків пазла легко скласти вже власну ідеальну картину відпочинку.

Ми такі різні...

Зайшов переконаний одинак? Читай книжку з полиць «Бібліотеки» на бірюзових диванах, пий чай, їж солодощі. Бери резервний ноутбук, працюй, вчись, розвивайся.

А можливо ти музикант і хочеш заграти пісню? Інструменти на сцені, просто візьми свій улюблений, і біля тебе вже є бажаючі послухати і підспівати, або навіть підіграти.

Для великої компанії потрібен великий кінотеатр. Але такий, щоб я сам обрав час та кіно, яке ми подивимось. А сісти ми  хочемо зручно, щоб і сидіти, і трошки лежачи пити каву. Наприклад, на кольоровому пуфі... І нехай зала буде м'яка і  затемнена. Можна? Так, тобі до нас! 

Кіно на величезному на всю стіну проекторі. Від релаксу навіть розтектися можна - здається, саме таке відчуття називається «жити добре». 

Ось прилетіли дві подружки. У них своя вибірка: натуральна кава, пограти на піано, почитати книжечку. А до вечірнього концерту недалеко, чому б не залишитися зіркових гостей послухати: що там в програмі на сьогодні?

Артинов - кафе нового покоління в центрі містаУ «Чайній» притулилися СКЕТЧЕР - малюють, спілкуються, сміються.

У «Студії» починає збиратися весела компанія, чекають інших. Знають, що 300 кв.м. простору точно доречні для всіх, і сумно  нікому не буде: можна і футбол подивитися, і почаювати, і навіть про роботу посперечатися. «А давайте замовимо піцу з безкоштовною доставкою?» - пропонує хтось, але його поки що не чують: привіт, двадцять настолок!

Можливо, тут зрідка обговорюють бестселер Е. Берна з аналогічною назвою. Але частіше дійсно грають, і не в психологію відносин, а в справжнісінькі ігри. Наприклад, настільні. Ті, хто вже розкуштував - йдуть в них з головою. Традиційно по неділях тренер простору знайомить людей з настолками, а як тільки розгорається інтерес, бажаючі формують команди і влаштовують змагання. Все відбувається вільно, природньо, легко. Важко і складно тільки розходитися потім. А вечорами в середовищі «Артинова» відбувається дивне: місто засинає, прокидається мафія. Хто кого - можна дізнатися в учасників клубу гри «Мафія», або навіть приєднатися і вплинути на хід подій. Набридло все? Оголошуй турнір з Xbox - дві приставки і оновлений список ігор до твоїх послуг! Звичайно ж, Xbox радий кожному: часом, бородатих дядьків азарт бере сильніше, ніж жвавих підлітків.

Артинов - кафе нового покоління в центрі міста«Артинов» - відпочинок з розумом В епоху, коли кожний повинен бути розумніший, ефективніший, ерудованіший, коли освіта входить в тренд. І креативний простір не тільки досяг успіху, але і ввів спецтариф - під час спецзаходів година в закладі обходиться набагато дешевше.

Вибрати захід до душі просто - приходь і пробуй! У неділю тут можна висловитися на задану тему, навчитися переконувати  і відстоювати власну думку в дискусійному клубі «Твоя думка». Щочетверга в «Артинові» говорять про композиторів, музичні стилі та історію музики - так проходить вечір мистецтв. Вужчу, але дуже цікаву тему піднімають музичні джазові, блюзові, інді-рок, театральні або літературні вечори, в яких приймають участь кращі музиканти та майстри слова міста, або запрошені гості.  Якщо ви маєте бажання підвисити свої вміння та здібності, у нас в програмі постійно є різноманітні курси, такі як: програмування, музичні та інші.

Залишається тільки стежити за афішами і вибирати те, що подобається.

Мабуть, варіантів для неординарного відпочинку тут і справді не злічити. Є з чого вибрати, з чим експериментувати,  що міксувати. У «Артинова» доречний і індивідуальний відпочинок, і сімейний «вигул», і колективне проведення часу.  У процесі спільної діяльності тут трапляються нові знайомства, зароджується міцна дружба. Ламайте старі звички і створюйте нові традиції правильного відпочинку. «Артинов» вам в цьому завжди допоможе.

"Артинов" - кафе нового покоління

вул. Архітектора Артинова, 12а (галерея «ІнтерШик», 2-й пов.)

www.artinov.com.ua
facebook.com/artinovspace
vk.com/artinovspace
097 899 47 47
093 226 22 32
050 777 31 70



Переглядів: 5662
Поширень: 0