Поява у місті нової фірмової сервісної станції Bosch Service Автодром – подія, на яку місцеві автомобілісти чекали з великим нетерпінням.

Святкове відкриття «Бош Сервіс Автодром» у Вінниці зібрало численних гостей, а також співробітників та колег з інших сервісів мережі Бош. У суботу, 9 липня, усі вони стали свідками по-справжньому очікуваної події – появи нової, сучасної фірмової станції, яка відповідає всім європейським вимогам і вже готова обслуговувати своїх перших клієнтів за адресою – вул. Воїнів-Інтернаціоналістів, 2б.

У Вінниці відкрився «Бош Сервіс Автодром»

Для урочистої церемонії перерізання стрічки були запрошені співвласники «Бош Сервіс Автодром» Михайло Бровко та Олег Романюк, а також керівник відділу з розвитку автосервісних концепцій в Україні та Молдові Костянтин Кляхін.

У Вінниці відкрився «Бош Сервіс Автодром»

-  «Бош Сервіс Автодром» готовий надати власникам авто весь можливий перелік послуг – починаючи від планового ремонту до найскладніших технічних операцій, - з гордістю каже присутнім Костянтин Кляхін. – Тут пропонують послуги діагностики, післягарантійного ремонту і технічного обслуговування автомобілів різних марок, широко застосовуючи інноваційні технології загальновизнаного лідера в сфері автосервісу. Відомо, що продукція Bosch постачається на конвеєри найвідоміших виробників дорожніх транспортних засобів з Італії, Німеччини, Франції, США та інших країн. Але ті самі комплектуючі тут можна отримати за значно нижчими цінами.

У Вінниці відкрився «Бош Сервіс Автодром»

Нині мережа Bosch Car Service, частиною якого відтепер став і  вінницький «Бош Сервіс Автодром», налічує понад 14 тисяч СТО в більш ніж 120 країнах земної кулі. При цьому щоденно відкривається чотири нових.

У Вінниці відкрився «Бош Сервіс Автодром»

- В Україні таких автосервісів 112, вони є в усіх обласних центрах і навіть у менших містечках. Тому без жодних пересторог мандруйте Україною та світом, адже Bosch є усюди! – посміхається Костянтин Кляхін.

У Вінниці відкрився «Бош Сервіс Автодром»

Як гарантію того, що станція відповідає усім європейським стандартам сервісного обслуговування  та єдиним корпоративним стандартам Bosch Car Service, він вручив того дня співвласникам компанії відповідний сертифікат авторизації.

- Мені завжди дуже імпонувала та система всебічної якісної підтримки автомобілістів, яку пропонує Bosch, тому й наш сервіс орієнтувався саме на цю сучасну, європейську модель, - говорить Михайло Бровко.

У Вінниці відкрився «Бош Сервіс Автодром»

Того дня він від імені обох співвласників подякував і відзначив цінними подарунками усіх, хто доклав зусиль аби «Бош Сервіс Автодром» з’явився у Вінниці – бізнес-партнерів, проектантів, майстрів та ін.

У Вінниці відкрився «Бош Сервіс Автодром»

-  Ми універсали. Наша сервісна станція спроектована так, що може приймати машини усіх класів – не залежно від розміру. Це може бути і маленький Smart і великий бус, - каже Олег Романюк. – А інша ключова складова нашого майбутнього успіху в якісному обслуговуванні. Тут ми знову мусимо подякувати компанії Bosch, адже кращого обладнання, ніж вони пропонують годі й шукати. Ще один критерій - це рівень кваліфікації персоналу. Зокрема, для відповідності вимогам Bosch всі наші  робітники пройшли спеціальні курси навчання. Ми справді хотіли зробити якісний європейський сервіс і дуже сподіваємося, що нам це вдалося. Тому приїздіть до нас ремонтувати авто, або навіть просто заходьте випити кави, ми завжди будемо раді вас бачити.

У Вінниці відкрився «Бош Сервіс Автодром»

Нагадаємо, нова фірмова сервісна станція Bosch Service Автодром у Вінниці відкрилася і працює за адресою - вул. воїнів Інтернаціоналістів, 2б. Серед численних послуг станції – комп’ютерна діагностика, а також та ремонт двигунів, гальмівних систем, ходової частини та систем кондиціонування. Тут можна пройти повну діагностику та ремонт стартерів, генераторів, регулювання кутів встановлення коліс. Крім того, можна здійснити обслуговування автомобілів із заміною фільтрів, ременів, свічок запалювання, охолоджуючої і гальмівної рідин тощо. Також сервісна станція займається продажем запчастин «Bosch», гарантія на які складає 1 рік.



Переглядів: 6673
Поширень: 0