Останнім часом питання створення і функціонування ОСББ стало особливо актуальним. Статтею 15 Закону України «Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку» передбачено обов’язки ОСББ по захисту і збереженню спільного майна. Зважаючи на це, а також на те, що діяльність ОСББ не передбачає можливості формування значного  резервного фонду, який може бути направлений на ремонт будівлі при непередбачуваних обставинах, страхова компанія «МІСТО» розробила спеціальну програму для ОСББ –  «Мій дім – моя фортеця».

Програмою страхування пропонується  захист спільного майна мешканців на суму до 200 тисяч гривень на випадок: пожежі, вибуху, пошкодження димом, удару блискавки, пошкодження внаслідок стихійних лих (землетрус, обвал, злива тощо), вплив води при аваріях систем водопостачання, опалення та каналізації, протиправні дії третіх осіб (крадіжка, підпал тощо).

Важливою та необхідною опцією програми є можливість додаткового укладення договору страхування цивільної відповідальності за збитки нанесені майну чи життю громадян або юридичних осіб із загальним лімітом у 500 тисяч гривень.

Вартість програми розраховується враховуючи ряд факторів і становить від 1500 до 5000 гривень на рік. Детальну інформацію про програму страхування можна знайти на сайті компанії

За додатковою інформацією звертайтесь в наш офіс за адресою вул..Хлібна, 25, м.Вінниця та за телефоном (0432) 508-108.



Переглядів: 4840
Поширень: 0