Основною метою цього конкурсу є залучення, на конкурсній основі, широкої громадськості до створення логотипу Мережі Фондів Громад України, який би відображав такі загальнолюдські цінності, як єдність, взаємодопомога та благочинність.

Учасники Мережі переконані, що найкращі варіанти логотипу можуть запропонувати ті, хто насправді відчуває серцем та душею сутність братерської допомоги, жагу робити насправді добрі речі та допомагати своїй громаді стати кращою, ніж вона зараз є.

Успішність цього конкурсу залежить не тільки від майстерності професіоналів-дизайнерів, а й від тих на кого буде направлений цей логотип, від розуміння того символу, який передаватиме цінності та прагнення людей, які займаються розвитком благодійності та місцевих громад в Україні .

Для того, щоб повною мірою розуміти які вимоги стоять перед конкурсантами, Оргкомітетом, було розроблено Положення про конкурс (див. доданий файл).

Надсилайте свої варіанти логотипу згідно Положення на адресу: 83048, Україна, м. Донецьк, вул. Університетська, 65/21, Донецька громадська організація «Альянс» або за електронною поштою [email protected] з поміткою «Конкурс Логотипу для Мережі Фондів Громад України» не пізніше 18 березня 2010 року.

Роботи будуть оцінені Оргкомітетом у склад якого входять учасники Мережі, фахівці в області дизайну та інші зацікавлені особи, які забезпечують організацію проведення Конкурсу.

Участь у конкурсі буде розцінена, як внесок кожного у розвиток філантропії в Україні та як надану благодійну допомогу Мережі Фондів Громад України.

За додатковою інформацією про конкурс звертайтесь до Бондаренка Сергія за електронною поштою [email protected] або телефоном +38 (062) 311-15-70.

Бажаємо успіхів та творчого натхнення!


Переглядів: 3395
Поширень: 0