Один із найбільших торгових центрів запрошує у цей день все місто на свій день народження.

Грандіозне свято на честь десятиріччя «Sky Park» збере у гості все місто та буде ознаменоване різноманітною святково-розважальною програмою, яка почнеться о 12.00. Будуть тут і конкурси, і розіграші, і захоплюючі шоу та майстер-класи... Цікаво буде усім: і малюкам, і підліткам, і їх батькам, і людям старшого віку.

А головне, на вінничан чекає ще й великий і яскравий концерт, хед-лайнером якого стане легендарний гурт AVIATOR.

- Приходьте о 18.00 на Європейську площу, ми будемо вас чекати. Буде круто і мега-мега позитивно! - кажуть хлопці.

З нетерпінням чекає на зустріч із гостями свята й відомий вінницький співак Ігор Юрковський, який вийде на сцену в супроводі гурту «Фанфари Купали».

А от майстри пісочної анімації з арт-студії "SandStorm Art Group" своє запрошення на свято... намалювали. Та як вишукано! І це лише один із їх шедеврів, щоб побачити інші, приходьте 24 вересня на святкування 10-річчя «Sky Park».

Керманичем вечірньої шоу-програми стане відомий телеведучий "Нового каналу" та актор В’ячеслав Соломка. Ритм святу задаватиме всесвітньовідомий танцівник Амадор Лопес та його гурт «Rumbero’s». Розпалюватимуть пристрасті майстри фаєр-шоу від театру вогню «Малиновий слон».

Кульмінаційним моментом свята стане святковий запуск повітряних кульок. Впевнені, саме тоді як вечірнє небо над нашим містом перетвориться на різнокольорове море, ви й відчуєте у повній мірі як серце Вінниці б'ється у ритмі «Sky Park».

До речі, для найвідданіших друзів торговий центр того дня приготує сюрпризи та цінні подарунки, які з 18.00 розігруватимуться на сцені перед торговим центром. І в тому числі - поїздку в Єгипет!

Приходьте на святкування Дня народження улюбленого місця закупівель та відпочинку усього міста. Відзначимо 24 вересня десятиріччя «Sky Park» у дружньому колі. Тут люблять і чекають кожного!

Серце Вінниці 24 вересня буде битися у ритмі «Sky Park»

Приймає та пригощає - готельний комплекс "Версаль".

Туристичний партнер - Вінтур плюс.

Довідки за телефоном: 067 433 33 56

www.skypark.ua

#SKYPARK_VN



Переглядів: 6523
Поширень: 0