У самісінькому центрі міста вінничани та гості Вінниці святкуватимуть десятиріччя відомого торгового центру.

До такого очікуваного святкування Дня народження найцентральнішого торгового центру Вінниці залишилось зовсім небагато часу. 24 вересня на площі перед торговим центром і у самому «Sky Park» не буде де яблуку впасти. У гості тут чекають і вінничан, і гостей міста, які того дня запланували візит у "європейську столицю України". Бо як же пропустити таке гучне свято?!

Святково-розважальна програма стартує о 12.00. На першому та другому поверсі торгового центру гостей чекають спеціально облаштовані святкові фотозони, де можна буде зробити фотографію на згадку.

Шоу «Шалена лабораторія» вкотре доведе, що наука та знання можуть бути веселими, яскравими, цікавими, а інколи навіть вибуховими!

Для дітей «Sky Park» підготував також розпис аквагримом, шоу мильних бульбашок, солодку вату та інші цікаві сюрпризи. Батьки зможуть трохи розслабитися адже дітлахів розважатимуть клоуни та дитячі аніматори.

Особливе задоволення чекає маленьких красунь, які з пелюшок мріють про подіум та модні покази - на честь свого дня народження «Sky Park» відкриє зону модельної школи «Princess». Окремою родзинкою святкування стануть майстер-класи від найтитулованіших дівчат Вінниці: «Міні-міс Світу-2016» - Дарини Журбенко та «Міні Модель Україна» - Дідківської Анастасії.

Різноманітні творчі майданчики дозволять сумістити веселощі та набуття корисних навичок. Серед запланованого - майстер-клас із малювання «Я люблю Скай Парк», майстер-клас із розмальовування пряників, майстер-клас із виготовлення браслетів...

І над усім цим розмаїттям креативності, радості, дитячого сміху та АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНИХзадоволень лунатимуть чарівні мелодії у виконанні відомого у Вінниці джаз-бенду «JAZZ Atmosphere».

День народження «Sky Park» - гуляють усі!

О 13.00 на вінничан чекає ще одна приємна подія – автограф-сесія із зірковими гостями святкування:

  • музикантами групи «Авіатор» Ігорем Воєвуцьким, Дмитром Тодорюком, Андрієм Сторожем;
  • танцівником Амадором Лопесом та солістом його групи «Rumbero’s» Олегом Серафіном;
  • вінницьким співаком Ігорем Юрковським;
  • телеведучим "Нового каналу" та актором В’ячеславом Соломкою.

Вже о 18.00 усі вони створюватимуть святковий настрій для усіх гостей 10-річчя «Sky Park» на майданчику перед торговим центром. Концерт на Європейській площі буде просто грандіозним - яскравим, запальним, таким, що запам’ятається надовго.

Кульмінаційним моментом свята стане святковий запуск повітряних кульок. Впевнені, саме тоді як вечірнє небо над нашим містом перетвориться на різнокольорове море, ви й відчуєте у повній мірі як серце Вінниці б'ється у ритмі «Sky Park».

 До речі, для найвідданіших друзів торговий центр того дня приготує сюрпризи та цінні подарунки, які з 18:00 розігруватимуться на сцені перед торговим центром. І в тому числі - поїздку в Єгипет!

Приходьте на святкування Дня народження улюбленого місця закупівель та відпочинку усього міста. Відзначимо 24 вересня десятиріччя «Sky Park» у дружньому колі. Тут люблять і чекають кожного!

Приймає та пригощає - готельний комплекс "Версаль".

Туристичний партнер - Вінтур плюс.

Довідки за телефоном: 067 433 33 56

www.skypark.ua



Переглядів: 4067
Поширень: 0