Лише 24 вересня вінничан чекає просто таки безліч абсолютно безкоштовних задоволень у самісінькому центрі міста

Зазвичай, подарунки готують імениннику. А у нас навпаки! З нагоди свого 10-річчя торговий центр «Sky Park» сам приготував безліч сюрпризів, задоволень і цінних подарунків для усіх вінничан та гостей міста.

Кожен покупець, який здійснить будь-яку покупку (крім чеків із "Сільпо" та закладів харчування) в ТЦ «Sky Park» в період з 22 по 24 вересня (до 17.00 включно) на суму від 1 тис. грн. одним чеком має можливість взяти участь у святковому розіграші подарунків від друзів «Sky Park».

Увага, головний приз не залишить вас байдужим, адже це подорож на двох до Єгипту від туристичного партнера "Вінтур Плюс".

Святковий розіграш призів відбудеться під час концертної програми, а вона буде просто супер-насиченою.

На святкування Дня народження торгового центру «Sky Park» 24 вересня завітає ціле сузір’я зірок, які порадують вінничан та гостей міста абсолютно безкоштовним живим концертом.

Хед-лайнером програми стане легендарний український гурт AVIATOR.

- Приходьте о 18.00 на Європейську площу, ми будемо вас чекати. Буде круто і мега-мега позитивно! - кажуть хлопці.

Славетний танцюрист і хореограф Амадор Лопес і його танцювальний колектив «Rumbero’s» теж з нетерпінням чекає зустрічі з вінничанами.

- Ви готові зустріти найграндіознішу подію цієї осені?! Давайте запалимо нашими карнавальними піснями і танцями всю Вінницю! - пропонує Амадор Лопес.

Керманич вечірньої шоу-програми відомий телеведучий "Нового каналу" та актор В’ячеслав Соломка обіцяє - шоу вам надзвичайно сподобається.

Готується до зустрічі з гостями свята й відомий вінницький співак Ігор Юрковський, який вийде на сцену в супроводі гурту «Фанфари Купали».

А от майстри пісочної анімації з арт-студії "SandStorm Art Group" своє запрошення на свято... намалювали. Та як вишукано! І це лише один із їх шедеврів, щоб побачити інші, приходьте 24 вересня на святкування 10-річчя «Sky Park».

 

До речі, того ж дня о 13.00 вінничан та гостей свята чекає автограф-сесія із зірками концертної програми:

  • музикантами групи «Авіатор» Ігорем Воєвуцьким, Дмитром Тодорюком, Андрієм Сторожем;
  • Амадором Лопесом та солістом його групи «Rumbero’s» Олегом Серафіном;
  • співаком Ігорем Юрковським;
  • актором В’ячеславом Соломкою.

Завітайте на святкування Дня народження «Sky Park», зробіть свої вихідні по-справжньому яскравими та захоплюючими, не відмовляйте собі у безкоштовних задоволеннях. Живіть на повну!

Приймає та пригощає - готельний комплекс "Версаль".

Туристичний партнер - Вінтур плюс.

Довідки за телефоном: 067 433 33 56

www.skypark.ua

#SKYPARK_VN 



Переглядів: 3725
Поширень: 0