Потрібно ПРОСТО ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ! Улюблене місце покупок і дозвілля, центр вигідних покупок - ось ким став Мегамолл для вінничан за ці вісім років. Завжди бути актуальним, завжди пропонувати найкраще і найцікавіше, піклуватися про комфорт своїх відвідувачів, створювати неповторну, властиву тільки Мегамоллу атмосферу - ось результат натхненої восьмирічної праці для вінничан.

Чим здивувати, як порадувати своїх дорогих відвідувачів?. У свій День народження Мегамолл традиційно дарує подарунки вінничанам - не вимагаючи натомість нічого, окрім гарного настрою від приємно проведеного часу тут, у Мегамоллі!

Разом з нашим партнером туристичною агенцією "ВІНТУР+" - запрошуємо вас до Парижу!

І не лише до Парижу – під час шестиденного туру на двох ви відвідаєте Вроцлав, Краків, Прагу, Берлін і, звичайно ж, Париж. Побачити Париж і… повернутися додому з масою незабутніх вражень - ось завдання для двох щасливчиків, які виграють головний приз!

А для того, щоб виграти мандрівку, потрібно ПРОСТО зареєструватися у адміністратора Інформаційної служби. Реєстрація вже відкрита і триває до 15 жовтня до 17.30. Розіграш відбудеться 15.10.2016 о 18.00.

Мегамоллу 8 років! Їдемо в Париж!

Програма свята:

  • 12.00-16.00 творчі майстер-класи від "Школи чемних дівчат Princess" (біля Фонтану)
  • 16.00-16.30 показ нових колекцій магазину дитячого одягу Sweet Angels, магазину дизайнерського одягу Andre Tan, магазину стильного жіночого одягу "Лавіс"
  • 17.00-18.00 концерт гурту "Стрейнджерс"
  • 18.00 розіграш путівки на двох до Парижу і двох квитків на грандіозну музичну подію року ManyFest

Приймає гостей та пригощає кафе "Фонтан" та "Danesi cafe"

УВАГА! УВАЖНО ОЗНАЙОМТЕСЬ З ПРАВИЛАМИ УЧАСТІ В АКЦІЇ

ТРЦ "Мегамолл", вул. 600 - річчя, 17 Е, (068) 750-70-50, megamoll.com.ua



Переглядів: 3574
Поширень: 0