Pokupon.ua & SuperDeal.ua запускають сервіс для самостійного запуску акційних пропозицій компаній одразу на двох порталах. Даний сервіс дає повний доступ до самостійного розміщення акцій, що значно скорочує час на їх запуск, редагування і вимикання.

Pokupon.ua та SuperDeal.ua - найбільші знижкові портали  в Україні, на яких розміщуються акційні пропозиції як великих,так і малих фірм з різних сегментів ринку. Це чудовий майданчик для швидкого розвитку та збільшення клієнтської бази для локального бізнесу, таких як салонів краси, готелів тощо.

Зараз на порталі розміщено близько 2 500 акцій у 28 містах України, після запуску даного сервісу, компанія очікує, що буде запущено більше 5 000 активних акційних пропозицій.

Новий сервіс дає можливість кожному бажаючому самостійно розмістити акцію на порталі, редагувати та вимикати її, переглядати повну статистику по обороту, переходам на сайт та інше.

За допомогою зручного конструктора акцій, кожен партнер зможе відразу побачити, як буде виглядати акція на порталі.

Pokupon.ua & SuperDeal.ua запускають сервіс для самостійного розміщення акцій на порталах!

Для розміщення акції необхідно виконати два простих кроки:

  1. Зареєструватися на partner.pokupon.ua
  2. Заповнити простий конструктор для створення акцій

Після цього, з новим партнером зв'язується менеджер для підписання договору, а акція проходе модерацію.

Pokupon.ua & SuperDeal.ua працюють на ринку вже більше 6 років, за цей час компанія встигла стати абсолютним лідером на ринку колективних покупок, маючи при цьому:

  • базу користувачів більше ніж 2,5 млн
  • більше 100 000 проданих купонів на місяць
  • сумарна кількість унікальних відвідувачів порталів складає більше 2 млн заходів щомісяця


Переглядів: 3217
Поширень: 0