Зовсім скоро - ювелірний магазин «KSD AURUM» готовий приймати гостей у ТРЦ «Sky Park», а саме 3-го лютого відбудеться грандіозне відкриття нового магазину ювелірних прикрас «KSD AURUM» у ТРЦ «Sky Park» у Вінниці.

Історія «KSD AURUM» почалася більше 15 років тому. Саме завдяки багаторічному досвіду з перших хвилин клієнти магазину занурюються у світ чарівного блиску і шарму. Вишукані прикраси з колекції топ ювелірів України справлять на клієнтів незабутнє враження. Кожен відвідувач магазину зможе гідно оцінити неперевершений і винятковий дизайн коштовностей, представлених у крамниці.

Для гостей, які вирішили порадувати себе або своїх близьких у день відкриття, чекає безліч сюрпризів, а саме: розіграш 3-х діамантів та 30-ти подарункових сертифікатів до 1000 грн на покупку ексклюзивних ювелірних виробів, гарантовані подарунки, смачне ігристе та незабутня атмосфера свята. У день відкриття ніхто з покупців не залишиться без приємних подарунків і сюрпризів.

Третього лютого відкриття нового магазину ювелірних прикрас «KSD AURUM»

Все розмаїття виробів у магазині «KSD AURUM» на честь відкриття буде представлено зі знижкою -50%. Крім стандартного асортименту магазинів ювелірних прикрас, «KSD AURUM» пропонує на вибір ікони зі срібла або золота.

Прикраси із дорогоцінних металів, які являють собою гордість асортименту, не залишать байдужими серця представниць чарівної половини людства. Представлені моделі уособлюють як сучасний, так і класичний стилі ювелірних виробів. Прикраси, які обрамлені дорогими каменями, завжди були родзинкою ювелірних колекцій.

Особливий підхід до вибору асортименту і команда професіоналів допоможуть обрати найкращий подарунок для себе і дорогих Вам людей. Завдяки такій різноманітності і грамотно поставленій роботі з клієнтами, абсолютно кожен шанувальник дорогоцінних прикрас знайде саме те, що йому підходить і не піде з порожніми руками.


Переглядів: 3438
Поширень: 0