«Міні Міс Світу 2015», «Міні Міс Україна 2015», «Міні Міс Вінниця 2015», «Top Photomodel Interbrilliant World Winter 2015», «Міні Міс Сама Стильна Українка 2015», «Minislavna Ukraine Open 2014», «Найкраща фотомодель України - Міні міс Україна  2013», «Міні модель Вінниця 2013»...

Все це лише частина здобутків юної, але вже такої популярної вінничанки Дар’ї Журбенко. Вона є обличчям багатьох брендів. Крокувала подіумами світу. Її часто впізнають на вулиці. Але в той же час їй лише 9. Вона, як і усі маленькі дівчатка, обожнює м'які іграшки, піцу та рожевий колір.

 Даша, як ти потрапила до світу конкурсів краси та моделінгу?

Все дуже просто. Коли у «Мегамоллі» відкрилась школа «Princess», моя мама одразу вирішила мене туди віддати. Але група була набрана, тож мене могли взяти лише на наступний рік. Та мама наполягла і мені влаштували міні-кастинг. І коли я продефілювала, мене одразу прийняли. Вже через місяць я поїхала на свій перший конкурс.

Зірки у Мегамоллі: Даша Журбенко та Будинок іграшок 

Розкажи, яким був твій перший конкурс?

Це був міжнародний конкурс «Fashion Town 2013». Мені було 5 років, і я абсолютно не хвилювалась. Cказали, що я маю вийти у сукні і покрутитись перед глядачами. Потім я зайшла за куліси і запитала маму, а навіщо я виходила, і що це за люди, які зібрались і дивляться на мене? Перші хвилювання з'явились, коли мені було 6 років, це був конкурс «Міні модель Вінниця». Тоді я вже розуміла, що це наче змагання, і я маю виступити добре.

Даша, ти у модельному бізнесі з 4 років. Твоя робота - показувати одяг дизайнерів. А що тобі подобається носити у звичайному житті?

Я обожнюю маленькі сукні у ляльковому стилі. Або це може бути кежуал стиль. В жодному разі не шкільна форма. Я люблю кольори, особливо рожевий.

 Зірки у Мегамоллі: Даша Журбенко та Будинок іграшок

А тобі подобається робити макіяж?

Так, звичайно. У три роки я залізла до маминої косметички і взяла її червону помаду. Я дуже гарно намалювала губи. Не так як діти, типу каляки-маляки, а саме по контуру вивела. Мама була в шоці. Я і зараз люблю зазирати до маминої косметички, особливо коли вона купує щось новеньке у «Брокарді». Це всілякі там олівці, тіні, рум'яна. Мама каже, що коли я підросту, вона обов'язково віддасть мене на курси візажу. Мені подобається робити макіяжі, грими. І я вже не раз експериментувала на мамі (ред. сміється)  А ще я тренуюсь на ляльках. Я їх фарбую і роблю їм зачіски. Стрижу і фарбую волосся гуашшю.

Зірки у Мегамоллі: Даша Журбенко та Будинок іграшок 

А моделі твого віку слідкують за фігурою?

Ні. (ред. сміється). Маленьким моделям дієти не обов'язкові. Мій тренер із художньої гімнастики каже, що до 16 років можу їсти усе що захочу. Я обожнюю піцу. Найсмачнішу готують у «Мегамоші». Тому я дуже люблю тут бувати. А ще я сама вмію готувати. І млинці, і вареники, і пельмені.

 Зірки у Мегамоллі: Даша Журбенко та Будинок іграшок

А  яка твоя фірмова страва?

Моя фірмова страва - це курка «по-Журбенівськи», наш сімейний рецепт. Готувати її мене навчив тато. Берете філе курки, розрізаєте його, потім кладете усередину соус, зелененький такий, не пам'ятаю назви (ред. сміється), зелень, гриби, помідори, сир - і все це запікаєте. Все!

 Зірки у Мегамоллі: Даша Журбенко та Будинок іграшок

Як проходять твої вихідні дні?

Навіть у вільний час я постійно в русі. У вихідні дні я дуже люблю кататись на «Льодовій арені» на ковзанах. Влітку ж постійно катаюсь тут на роликах. Люблю дивитись телевізор. Обожнюю всілякі шоу: «Хто зверху», «Майстер Шеф», «Ревізор». А ще я люблю гратись своїми іграшками. Найулюбленіші - це кіт Котопіллєр та ведмедик Норман. Я всім своїм іграшкам даю імена. Наприклад, у мене є курочка Іванка Борисівна, а ще Містер Петровіч. Іграшки то святе. Хоч тато і каже, що я виросту і не буду ними грати, я все одно веду його до «Будинку іграшок» і випрошую  собі те що придивилась (ред. посміхається). Зараз я собі хочу Фербі, це така іграшка з великими красивими оченятами.

Зірки у Мегамоллі: Даша Журбенко та Будинок іграшок 

Фото: Ігор Ілінзер

ТРЦ Мегамолл, м.Вінниця, вул.600-річчя, 17, (068)-750-70-50, megamoll.com.ua



Переглядів: 5262
Поширень: 0