Купуючи невідомі нам цукерки, майже усі ми звертаємо увагу на привабливу обгортку  та «смачне» описання. І на превеликий жаль, інколи стається так, що цукерка із гарною обгорткою, залишає гіркий післясмакта розчарування. Так само трапляється і з придбанням будинку. На сьогоднішній день ринок нерухомості щедрий на вигідні, та не дуже, пропозиції! І головне завдання покупця – обрати гідний варіант для комфортного життя. 

Котеджне містечко «SunHouse», що розташоване по вулиці Сонячна, стрімкими темпами розширює своє будівництво, адже у нашому випадку пропозиція наздоганяє попит. Уже майже закінчується будівництво 4-ї черги і не за горами розпочнеться будівництво 5-їчерги сонячного житла. Насамперед, це відбувається тому, що ми прислуховуємось до побажань та думок кожного, хто зацікавлений у придбанні будинку.

Кожен з наших покупців самостійно «створює свою цукерку з особливою начинкою», лиш обгортка у кожного однакова. Деякі з них зацікавлені у тому, щоб будинок був зданий «під ключ», а деякі – участковому внутрішньому оздобленні, бо мають своє унікальне рішення щодо дизайну. Комусь потрібна просторіша ділянка на задньому подвір’ї для господарських насаджень, а хтось навпаки прагне облаштувати лиш затишну альтанку та посадити кілька фруктових дерев. Саме тому ми переглянули наші пропозиції і, відповідно, – цінову політику. Відтепер вартість (враховуючи земельну ділянку) сягає від 11 800 грн./м2. Придбання власногобудинку стало ще доступнішим та вигіднішим завдяки Вам!

Ніколи не соромтесь висловлювати свої побажання та пильно оглядайте кожну «цукерку», що збуджує Ваш інтереста спонукає до купівлі!

 З повагою та турботою про Вас - котеджне містечко «SunHouse».

Тел. відділу продажів: +38 (096) 699-39-01



Переглядів: 2998
Поширень: 0