Ви б лягли під ніж хірурга-самоучки? А гальма авто довірили б слюсарю без освіти? То хіба не ті самі правила діють у випадку з нерухомістю?

Слово «ріелтор» у багатьох викликає скептичну усмішку. Мабуть тому, що доводилося чути про дилетантів чи навіть особисто контактувати з людьми низького рівня кваліфікації. Грубощі, відсутність етики і поваги до співрозмовників, шахрайство, тотальний брак правових знань – це ще не всі побічні ефекти такої співпраці.

Професійний ріелтор – обов’язково є членом Асоціації фахівців з нерухомості України (АФНУ). Чому? Бо цінує власну репутацію і шанує своїх клієнтів! Членство в АФНУ дає доступ до великої бази даних та електронних сервісів, гарантує постійне навчання та участь у національних і міжнародних тренінгових програмах, надає право на всебічну правову підтримку, мотивує підвищувати власну кваліфікацію.

Готові ризикнути квадратними метрами?

Що це дає клієнтові? Передусім захист! АФНУ зацікавлена в позитивному іміджеві кожного свого представника, зрештою відповідає за його дії. Ріелтор із сертифікатом асоціації – це людина з багажем спеціальних і правових знань, яка постійно моніторить ринок нерухомості, знається на його тенденціях.

Погодьтеся, квадратні метри – річ не дешева, аби довірити її першому-ліпшому. Не будьте легковажними! Запитайте свого ріелтора про АФНУ!



Переглядів: 3222
Поширень: 0