Ціни на львівську нерухомість еліт-класу мають широкий ціновий діапазон. За якою вартістю забудовники зараз реалізують квартири найвищого класу?

Елітна нерухомість – звісно ж, найдорожча серед усіх пропозицій житла первинного ринку. Хоча купуючи її на початку будівництва, можна добре заощадити і знайти цілком привабливу вартість квадратного метра. Прийнявши рішення більш детально вивчити елітні новобудови Львова, ціни на квартири в них можна проаналізувати за допомогою каталогу новобудов ЛУН.ua. У ньому зібрані всі житлові комплекси, в яких на даний момент забудовники реалізують житло.

За скільки зараз можна купити елітну квартиру у Львові

Вартість елітної нерухомості на стадії будівництва

У Львові зараз зводять 8 житлових комплексів еліт-класу, розташованих у різних районах міста – Шевченківському, Сихівському, Личаківському, Галицькому, Франківському. Купити апартаменти можна за ціною від 513 тис. грн. Така вартість доступна для однокімнатної квартири площею 34 кв. метри в ЖК 5th Avenue. Найвищі ціни можна побачити в ЖК Monaco, де за 2-кімнатне житло площею 64 кв. метри просять від 2,56 млн. грн.

За скільки зараз можна купити елітну квартиру у Львові

Ціни на квартири еліт-класу в зданих новобудовах

Завершених нових будинків найвищого класу у Львові також 8. Це пропозиції, як у межах міста – Залізничному, Галицькому, Личаківському, Франківському та Сихівському районах, так і в передмісті – Брюховичах і Стрию. Купити елітну нерухомість у зданій новобудові в одному з мікрорайонів Львова можна за ціною від 1,1 млн. грн. Це однокімнатні апартаменти площею 49 кв. метрів у ЖК «Кам’янецький». У передмісті ціни вищі, але й площі помешкань значно більші. Так, у новобудові по вул. Дубравського, 5 у Стрию можна придбати дворівневу квартиру площею 152 кв. метри за ціною від 2,08 млн. грн.

За скільки зараз можна купити елітну квартиру у Львові

Проаналізувавши ціни в каталозі ЛУН.ua, стає зрозуміло, що купувати елітне житло на стадії будівництва вигідно. Але багато залежить і від того, який вибрати комплекс і площу помешкання: загалом ціни на елітну нерухомість у Львові коливаються від 513 тис. грн. до 8,2 млн. грн.



Переглядів: 4115
Поширень: 0