Науково-виробниче підприємство «ВТН» розпочало випуск нової серії світлодіодних світильників B12 для сфери житлово-комунального господарства, а саме під’їздів та різних побутових приміщень.

Оскільки на сьогодні освітлення в під'їздах житлових будинків та ін. приміщень ЖКГ викликає серйозне невдоволення громадян через його енергозатратність, шкідливість або поширені випадки вандального псування освітлювальних приладів, наростаючим темпом втілюється система оптимізації освітлення з використанням світлодіодних рішень.

Світильник В12 підприємства «ВТН» відповідає пріоритетним вимогам сегменту: енергоефективність, довговічність та функціональність. Модель світильника має антивандальний захист та призначена для монтування в загальнодоступних місцях. Якісний металевий корпус та лаконічний дизайн забезпечують високий рівень захисту від пилу та бризок води (IP54). Довготривалий термін служби (40 000 годин) гарантує енергоефективну експлуатацію.

Світильники даної серії мають світловий потік 500 лм і 800 лм. Гарантійний термін експлуатації — 5 років з дати виробництва.

Переваги світлодіодних світильників «ВТН» є беззаперечними: низьке енергоспоживання, відсутність обслуговування та економія на персоналі, а також комфортне світло якісного пристрою. Замовити дані світильники Ви можете на сайті компанії www.vtnled.com.



Переглядів: 4021
Поширень: 0