У суботу,   7 жовтня,   тисячі маленьких вінничан змогли спробувати себе у професії мікробіолога. Її презентувала  на фестивалі медична лабораторія INVITRO, що нещодавно відкрила свій медичний офіс у Вінниці.   Щоб  отримати  бажане звання   «Мікробіолог INVITRO» малеча мала навчитися працювати з невід’ємними  атрибутами мікробіолога та лаборанта:  пробірками, піпетками Пастера та справжніми чашками Петрі.  Досвідчені спеціалісти лабораторії  показували дітлахам шлях пробірки – усе, що відбувається з  аналізами після їх здачі в лабораторії.  А маленькі мікробіологи у свою чергу відміряли піпетками   та   змішували в пробірках різнокольорові рідини, що імітують кров та висівали у чашках Петрі імпровізовані мікроби. 

 

Як стати мікробіологом на один день: INVITRO презентувала свою професію на «Місті Професій» у Вінниці

Як стати мікробіологом на один день: INVITRO презентувала свою професію на «Місті Професій» у ВінниціЯк стати мікробіологом на один день: INVITRO презентувала свою професію на «Місті Професій» у Вінниці

Мікробіолог та лаборант – одні з важливіших працівників у лабораторії, це саме вони проводять дослідження крові та інших біоматеріалів, визначаючи наявність інфекцій та бактерій. Як і в лабораторії, на фестивалі професій спеціалісти INVITRO навчали дітлахів своїм професійним правилам – до роботи можна братися виключно у стерильних рукавичках й у лицевій масці, а усі маніпуляції з рідинами проводити максимально точно – бо від цього залежать результати аналізів. За свою участь і старання, діти отримали в подарунок пам'ятний стікер та справжню пробірку з рідиною. А у паспорті професій – позначку, що тепер вони мікробіологи молодшої ліги INVITRO!

Як стати мікробіологом на один день: INVITRO презентувала свою професію на «Місті Професій» у Вінниці

INVITRO - сімейна медична лабораторія, якій довіряють більш ніж 2 мільйона людей у 27 містах України. Високі стандарти виконання досліджень та особливий підхід до малечі - якісний медичний сервіс доступний тепер і у Вінниці . Аналізи без попереднього запису, довгих черг та без направлення лікаря можна за адресою вул. Келецька, 78а. Медичний офіс працює шість днів на тиждень.
тел. 0800509090 (дзвінки на території України безкоштовні)

Як стати мікробіологом на один день: INVITRO презентувала свою професію на «Місті Професій» у Вінниці



Переглядів: 4091
Поширень: 0