На честь свого Дня народження компанія вирішила щедро віддячити вінничанам

Зазвичай, на День народження подарунки готують імениннику. Але улюблена торговельна мережа Вінниці та області «ГРОШ» вирішила цього року сенсаційно зламати цей стереотип. З нагоди свого двадцятиріччя вона сама приготувала для всіх своїх відданих покупців великий і щедрий подарунок. Хочете вірте, а хочете ні, але гіпермаркет вирішив… повернути вінничанам гроші за покупки!

Так-так, все правильно. Жодної помилки у тому, що ви щойно прочитали немає. Хоча скажемо відверто - це абсолютно безпрецедентний крок і досі з таким вінницькі покупці ніколи не стикалися. І справді, чого б це солідній компанії просто так розставатися з величезними сумами свого прибутку? А мова ж не про малі кошти, про справжні мільйони гривень!

Давайте розбиратися разом. І для цього уважно вивчимо правила акції. Тим більше, що вони вже роздруковані на листівках, розповсюджені у мережі гіпермаркетів і дуже жваво обговорюються вінничанами. Бо хіба ж хтось відмовиться від такого приємного сюрпризу?!

Отже, по-перше "Грош" пропонує протягом листопада кожному покупцеві робити покупки саме в його мережі. При цьому, чим більше покупок - тим більше шансів на винагороду. Поки усе зрозуміло. До того ж, більшість вінничан і без жодних нагадувань полюбляють закуповуватися саме у цій мережі.

Сенсація: "Грош" повертає гроші покупцям!

Тепер наступний крок - треба зберігати всі чеки за покупки у листопаді. Теж цілком логічно, адже саме ці чеки будуть підтвердженням вашого права на повернення грошей.

Далі нам повідомляють дату. Ось тут читаємо уважно: 1-го грудня випадковим чином буде вибраний щасливий день листопада та чеки цього дня стануть щасливими!

А означає це наступне - цілих три дні, з 1 по 3 грудня, покупці-щасливчики зможуть розраховуватись цими "щасливими чеками" за свої покупки у мережі "Грош".

Чи ж не диво? Диво! Не дивує нікого лише той факт, що зробити такий щедрий подарунок усім вінничанам може лише справжній лідер на ринку торговельних послуг Вінниччини - компанія "Грош".

Додамо лише, що в оголошеній акції беруть участь всі магазини мережі у Вінницькій області. А детальніше про усі подробиці можна дізнатися в будь-якому магазині "Грош" або на сторінці компанії у Фейсбук: facebook.com/grosh.family/

Отже починаємо разом відраховувати дні до початку листопада і вже 1 листопада мерщій біжимо у "Грош" робити покупки. Не забувайте - це саме той випадок, коли ваше щастя залежить лише від вас!

Більше покупок - більше шансів



Переглядів: 6837
Поширень: 0