Пропонується  інвестиційний проект а саме майновий комплекс  який розташований за адресою: Вінницька обл.,   м. Вінниця,вул. Київська, буд. 16.

Комплекс  розташований в історичному центрі міста навпроти  річки Південний Буг та  має добре продумане професійними архітекторами планування.Хороша  транспортна  розв’язка в усі напрямки міста.

Пропонується  інвестиційний проектПропонується  інвестиційний проект

Майновий комплекс  складається з 9 поверхової будівлі,5 поверхової та інших  будівель, що в цілому складає площу 23000 кв.м.  які розміщенні  на 2-х га землі та має  11 корпусів, а саме таких як:

  • інженерно-лабораторний -  площею 10646,1 кв.м;
  • побутовий комплекс - пл. 2178,1 кв.м;
  • дослідно- експериментальний - пл. 6362,4 кв.м;
  • 4-х складів пл. 308,8кв.м, 158,3кв.м.,  248,6кв.м., 59,4кв.м і модульний склад пл. 943,кв.м;
  • транспортний цех - пл. 488,2кв.м;
  • енергокорпус  - пл. 1158,7 кв.м.

В комплексі розміщенні такі приміщення:

  • Один великий хол,  19 залів, 280-т кабінетів  Площа яких від 15м2 до70м2 , дві великі бібліотеки, конференц-зал  на 450 місць, один буфет, гардероб, 5 майстерень, щитові та трансформаторні приміщення,  підсобні, котельні, протипожежне приміщення та багато інших.   

В комплексі основним видом діяльності є здача в оренду приміщень  під різні види діяльності. Там вже є швейний цех,   декілька фітнес залів та ресторан площею 800 кв.м.,   Зручне планування будівель дає змогу розмістити заклади харчування і магазини. На території  комплексу розміщена cтоянка для автомобілів на 100 місць  де машини можна  не лише зручно паркувати, а  вони знаходяться під охороною. Однією з переваг є близькість розташування зупинки громадського транспорту, що приваблює багатьох клієнтів зацікавлених в послугах розміщених у комплексі. 

Пропонується  інвестиційний проектПропонується  інвестиційний проектПропонується  інвестиційний проект

Всі корпуси доглянуті і знаходяться в хорошому стані. Заселення всіх приміщень складає близько 90%. 

На ринку нерухомості представлено стільки різних варіантів з продажу  комерційної нерухомості, що іноді буває досить важко зробити правильний вибір, тому хочемо запропонувати вам ідеальний майданчик з діючим  бізнесом. Ви стаєте власником усього, що набув комплекс  протягом свого існування, і при вмілому управлінні, уже протягом 3-х років, Ви окупите затрачену вартість і зможете отримувати високі прибутки щоб насолоджуватись життям.

За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном:

  (067) 117-44-85  



Переглядів: 2934
Поширень: 0