Дотримання усіх умов конкурсу підтвердить авторитетний вінницький юрист

Позаду вже половина листопаду, а отже конкурс із мільйонним призовим фондом від торговельної мережі "Грош" у самому розпалі. Лише протягом цього місяця, на честь святкування Дня народження компанії, кожен покупець має унікальний шанс на повернення грошей за свої покупки!

Умови акції, про яку вже говорить все місто, прості та прозорі. Купуйте товари у магазинах торговельної мережі "Грош", чим більше покупок - тим більше шансів на винагороду. Зберігайте чеки за покупки і вже зовсім скоро - 1 грудня випадковим чином буде вибраний щасливий день, усі чеки якого стануть "щасливими". 

Отже цілих три дні, з 1 по 3 грудня, покупці-щасливчики зможуть розраховуватись цими чеками за свої покупки у мережі "Грош". 

Втім, найширша торговельна мережа Вінниччини обіцяла для своїх відданих покупців ще один приємний сюрприз. От і прийшов час його оголосити! 

"Грош" шукає творчих, амбіційних, енергійних людей. Адже їх чимало серед вінничан. Саме для цього й оголошено конкурс "ГРОШ МАЄ ТАЛАНТ!" 

Якщо вмієте співати, танцювати, грати на музичних інструментах, пишете вірші, малюєте, або іншим чином готові продемонструвати усім свій талант, тоді у вас є гарна можливість виграти чималі кошти. Головним призом для переможця конкурсу "ГРОШ МАЄ ТАЛАНТ!" стануть подарункові сертифікати на придбання в мережі магазинів "Грош", "Грош-експрес", "К-маркет" товарів на загальну суму 10 тис. грн. з ПДВ. 

"Грош" гарантує абсолютно чесний розіграш!

Покажіть свій талант усім! До 25 листопада на електронну адресу [email protected] надішліть відеозапис, в якому демонструєте свої таланти. А в супровідному листі вкажіть ім'я (чи назву вашого колективу), а також назву вашого відео.

Якщо маєте запитання до організаторів, задавайте їх у Фейсбук на сторінці компанії: facebook.com/grosh.family/, там умови конкурсу вже прописані максимально детально. 

Додамо лише, що переможця конкурсу "ГРОШ МАЄ ТАЛАНТ!" буде визначено у прямому ефірі вінницького телеканалу "ВІТА" 1 грудня, о 12.00. І саме ця людина отримає можливість випадковим чином вибрати "щасливий день листопада" до акції "ГРОШ ПОВЕРТАЄ ГРОШІ". Так само у прямому ефірі конкурсне колесо перевірить авторитетний експерт: відомий вінницький юрист Олександр Хейніс - директор юридичного центру Олександра Хейніса. Він має на власні очі переконатись і завірити вінничан, що розіграш відбувається абсолютно чесно і прозоро, без жодних підтасовок, накруток, чи ще якихось махінацій. 

"Грош" поважає своїх покупців, тому готовий до будь-яких експертиз. А чи готові ви до щедрого виграшу? Не витрачайте час на пошуки відповіді, часу на роздуми вже майже немає, тому мерщій у "Грош" за покупками і за щасливим шансом. 

Бажаємо вам удачі!



Переглядів: 4838
Поширень: 0