18 листопада у Вінниці відкривається магазин відомого українського бренду взуття та аксесуарів L`Carvari. Побачити, приміряти, помилуватися і придбати найкращі і найновіші моделі можна буде у ТЦ Sky Park, повідомляється у блозі бренду.

"Вас чекає нова осінньо-зимова колекція 2017/2018 зі спеціальними знижками на честь відкриття. Святкову атмосферу доповнять ведучі та музиканти, а впродовж дня відбуватимуться розіграші подарункових сертифікатів та ще багато приємних сюрпризів", - йдеться у повідомлені.

Відкриття магазину відбудеться о 10:00.

Зазначимо, L`Carvari - це український бренд fashion спрямування, взуття якого поєднує модні тенденції, сучасний дизайн, відмінну якість та автентичні італійські мотиви. Двічі на рік L`Carvari презентує нові колекції, створені за останніми віяннями моди. На сьогодніі мережа L`Carvari нараховує 8 брендових магазинів у Дніпрі, Києві, Запоріжжі, Полтаві, Чернігові, Івано-Франківську та Ужгороді, а також інтернет-магазин carvari.com.

"Шопінг у L`Carvari – це завжди приємні враження, незабутні емоції та спеціальні бонуси. Філософія бренду - "робити естетику модною" – вже стала гаслом для тисяч наших постійних клієнтів, задоволених не лише якістю товару, а й сервісом. Переконайтеся в цьому і ви, завітавши на відкриття нового фірмового магазину в сучасному вінницькому торговельному центрі", - підкреслили в L`Carvari.



Переглядів: 4223
Поширень: 0