У ці вихідні розпочне свою роботу «Простір для ідей Cherdak». Нове і цікаве місце для відпочинку відкривається на 8-му поверсі ТЦ SkyPark.

25-26 листопада всіх зацікавлених запрошують на відкритий вікенд: вхід впродовж суботи і неділі буде вільний, обіцяють два дні безкоштовних і різноманітних розваг!

Горище з ідеями, або #Cherdak

Горище з ідеями, або #Cherdak

«Ми відкриваємо для тебе простір, що ламає усі часові рамки. Місце на рівні з небом. У ці два дні ти поринеш у світ iнтерактиву, отримаєш безліч подарунків. В програмі: GBar, Цитрус, Barber Shop, Club Gamer, десерти від AniBakery, кава від Chebar. Не втрачай можливість стати частиною простору Cherdak!», – ось так рекламують нову знакову місцину автори ідеї і організатори простору.

Горище з ідеями, або #Cherdak

Горище з ідеями, або #Cherdak

«Сherdak – нова платформа для реалізації твоїх найкрутіших ідей» 25-го листопада о 19:00також влаштовує вечірку для тих, хто встигне зареєструватись. Зірка вечора – гурт, що підриває усі світові майданчики – the Maneken та стильна Inaia. Поспішайте зареєструватись в ТРЦ Sky Park на другому поверсі (шукайте фотозону з хештегом Cherdak). У неділю на "Cherdak"-у звучатимуть треки від DJ Votuma та гурту The Mussi, а вхід буде вільний.



Переглядів: 10570
Поширень: 0