Купівля квартири - це відповідальний крок для людини будь-якого віку. Ринок квартир  Вінниці рясніє яскравими і привабливими пропозиціями. Перед кожним, хто вирішив зробити цей крок, є вибір: купити житло в новобудові або на вторинному ринку. Квартир на первинному ринку - це сучасне житло з відповідними плануваннями і комунікаціями. А найприємніше при покупці житла в новобудові - це можливість заощадити, уклавши угоду з забудовником на етапі будівництва. У таких випадках ціна набагато нижче, ніж вже в побудованому будинку. Якщо Ви плануєте купити квартиру в Вінниці  зверніть увагу на репутацію забудовника. Головним індикатором надійності забудовників сьогодні є висока стадія готовності об'єктів.  Нові квартири в житловому комплексі «Андорра» від забудовника продаються як на початковій стадії, так і вже після завершення будівництва і здачі в експлуатацію. Будівництво першого житлового комплекса «Сімейний» розпочалось  в 2015р. На сьогодні побудовано та введено в експлуатацію 6 секцій з власною інфраструктурою. Поряд находиться житловий комплекс «Андорра»,який складається з 9 секцій, обидва комплекси зводив один і той самий забудовник - «БМУ-6». Історія цієї компанії почалася ще у 1953 році. Вона займається будівництвом у п'яти великих містах України. У Вінниці, окрім двох житлових комплексів на Карла Маркса, «БМУ-6» побудував також котеджне містечко «Green Villa» в с.Зарванці. 

«Андорра» дарує гроші на ремонт тим, хто придбає квартиру у новорічні свята

Окрім успішної будівельної діяльності, забудовник приймає активну участь у житті міста, неодноразово виступав спонсором громадських заходів та організовував благодійні акції.

«БМУ-6» зводить свої об'єкти за європейськими стандартами якості. Будинки побудовані з цегли, виглядають статусно і сучасно. Прибудинкова територія велика і облаштована так, що ви будете відчувати себе громадянином маленької європейської держави. Тут є лаундж-зони для відпочинку, дитячі та спортивні майданчики. А скоро буде ще й фонтан.

На прибудинковій території багато парковочних місць. А ті, хто бажають, зможуть придбати гараж - під це виділили частину першого поверху. Іншу частину займають комерційні об'єкти - магазини, ресторани, пральня та інше. Одна продуктова крамниця уже почала працювати.

Окрім того для молодих родин забудовник  приготув сюрприз, звів сучасний дитячий садочок, розрахований на 240 дітей. Тут функціонуватиме 12 груп: 3 – для дітей раннього віку (до 3-х років); 9 – для дітей  від 3-х до 6 (7) років. На території дитячого садка для дітей передбачено розміщення 12 дитячих ігрових майданчиків з тіньовими навісами та два спортивні майданчики.Його уже передали на баланс міста.

«Андорра» дарує гроші на ремонт тим, хто придбає квартиру у новорічні свята

Поряд із житловими комплексами є дві школи та багато інших інфрастуктурних об'єктів, які зроблять ваше життя максимально комфортним. Як він виглядає ви можете побачити на власні очі. Житловий комплекс «Андорра» знаходиться на вулиці Олега Антонова, яку більшість вінничан знають по старій назві - провулок Карла Маркса. Зараз закінчують зводити дві останні секції - восьму та дев'яту. Уже майже всі квартири у комплексі продані, а  деякі новосельці навіть відсвяткували новосілля. Але в продажі є ще вільні квадратні метри.

«Андорра» дарує гроші на ремонт тим, хто придбає квартиру у новорічні свята

Щастя поряд- і у цього щастя доступна ціна.А зараз - ще доступніша, бо Новий Рік. Сніг летить, а ціни - тануть. Житловий комплекс «Андорра» дарує гроші на ремонт, тим хто придбає квартиру у новорічні свята.

До 15 січня  2018р.  квартири продаються зі знижкою у 8%. Заощаджені таким чином кошти витратить на ремонт. І вважайте, що ваша мрія про затишний новий дім здійснилася.

«Андорра» дарує гроші на ремонт тим, хто придбає квартиру у новорічні свята

Так - це виглядає як мрія, але вона здійснена. Заходьте на сайт andorra.vn.ua або телефонуйте за телефонами (097)2047474, (063)2047474. І - готуйтесь до новосілля.



Переглядів: 3370
Поширень: 0