Затишне середмістя Вінниці у мікрорайоні Муніципального ринку поповнилося ще одним об’єктом сучасної не промислової архітектури. 1-ша секція ЖК «Династія», що по вулиці Янгеля, нещодавно була здана в експлуатацію. Це означає, що там вже є все необхідне для проведення ремонту і подальшого заселення.

Філософія компанії-забудовника – фаховий всебічний супровід своїх клієнтів у юридичних та навіть побутових питаннях. Звести житловий комплекс – пів справи, а допомогти його мешканцям правильно оформити правові відносити з підприємствами, які надають послуги з обслуговування комунікацій – це вже вищий пілотаж. В компанії «Династія» функціонує окремий підрозділ, котрий консультує власних квартир під час створення ОСББ. Завдяки такій роботі процес відбувається легко та швидко.

ЖК «Династія»: в Новий рік з новими комунікаціями

Щойно 1-ша секція ЖК «Династія» була здана в експлуатацію, ініціативна група мешканців будинку зареєструвала ОСББ і почала укладати угоди про водо-, газо- та електропостачання.  Наразі з експлуатацією мереж немає жодних проблем, відтак у квартирах буквально киплять ремонти – люди готуються до переїздів.

ЖК «Династія»: в Новий рік з новими комунікаціями

  Забудовник заздалегідь подбав про просторову естетику прилеглої території. Попри те, що поряд з 1-ою секцією невпинно йде зведення наступних, у дворі вже провели заходи з благоустрою, уклали тротуарну плитку.

ЖК «Династія»: в Новий рік з новими комунікаціями

«Для нас принципове значення має комфорт мешканців будинку, - пояснює інженер з підключення мереж ЖК «Династія». – Наявність твердого, зручного покриття біля під’їзду – це не лише естетичний аспект, але й можливість безперешкодно доставити матеріали для ремонту, меблі та інші великогабаритні предмети. Усі об’єкти нашої компанії здаються в експлуатацію тільки так. Ми піклуємося про міський простір».  

ЖК «Династія»: в Новий рік з новими комунікаціями



Переглядів: 2072
Поширень: 0