Виробники жіночих сумок постійно удосконалюють свій товар, змінюють його дизайн, експериментують з кольорами, розмірами та формою. Тому на ринку є безліч варіантів сумок, що ускладнює завдання жінкам: як серед цього розмаїття обрати практичний, модний, довговічний аксесуар.

Краще робити покупки в Інтернеті, адже там можна розглянути велику кількість моделей, порівняти їх якість та ціну. В каталозі інтернет-магазину https://mrsumkin.com.ua/katalog/sumki/zhenskie-kozhanye-sumki дівчата зможуть вибрати та купити шкіряну жіночу сумку на свій смак.

Найпопулярніші моделі шкіряних жіночих сумок

Які види виробів сьогодні знаходяться в тренді? Ознайомтеся з ТОП-овими варіантами найголовнішого аксесуару кожної жінки.

Сумка-тоут займає першу сходинку. Виконана вона зі шкіри, має чітку геометричну форму – прямокутну, квадратну, трапецієвидну. У неї короткі ручки, є моделі з довгими ремінцями, з кількома відділами та карманами, із застібкою чи без неї.

Мініатюрні аксесуари – по зовнішньому вигляду, дизайну та формі нагадують великі аналоги. Це можуть бути сумки-гаманці, міні-тоути, вироби у вигляді маленьких мішечків. Їх прикрашають помітні аплікації, великі застібки, ручки-ланцюги.

Кросс-боді – ці сумки з довгою ручкою ніколи не виходять із моди. Їх носять традиційно через плече або в руці. Пропонуються аксесуари продовгуватої, прямокутної, квадратної та круглої форми, із металевими застібками або змійками, з одним або кількома карманами.

Шкіряний аксесуар на пояс – жіночі моделі виглядають стильно та вишукано, прикрашаються додатковим декором, аплікаціями, принтами.

Аксесуари великих розмірів теж будуть в тренді. Вони схожі на старомодні торбинки для походу на ринок, але в сучасній інтерпретації виглядають привабливо й стильно. Додають шарму яскраві кольори та незвичайний дизайн.

Шкіряні вироби з нотками хенд мейд. Їх прикрашають елементами ручної роботи, малюнками, вишивкою. Ексклюзивний предмет для романтичної леді.

Шкіра рептилій. Аксесуар виготовляється зі шкіри змії чи алігатора або імітує її, але виглядає неперевершено. Діловий портфель, тоут, рюкзак чи клатч з принтом рептилії теж впишеться в модний жіночий образ.

Сумки з хутра, яке може з'явитися на ній як прикраса – один з елементів декору, або застосовуватися як основний матеріал для виготовлення аксесуару. Популярні сумки, декоровані каракулем, натуральним або штучним мутоном, пухнастими бубонами чи брошками.

Якщо ви хочете купити шкіряну жіночу сумочку, то огляньте весь асортимент магазину. Вирішіть, що із запропонованого товару вам підійде: великий аксесуар українського бренду BlankNote, що помістить усі необхідні вам речі, вартістю 1515 грн.; стильна італійська сумка-тоут Virginia Conti за 2115 грн.; екстравагантний виріб через плече Satchel Yoshi (Великобританія) з квітковим принтом по всій площі – ціна 2400 грн.; щось інше з асортименту. Будьте уважними при покупці, адже сумки зі шкіри не з дешевих і купуєте ви їх не на один рік.


Переглядів: 2825
Поширень: 0