У березні для вінничан відкрило свої двері нове відділення Альфа-Банку Україна у центрі Вінниці по вулиці Пирогова, 2. Відділення отримало нову сервісну модель із цілодобовим доступом до зони самообслуговування, комфорт-зоною для укладання договорів та повним спектром банківських послуг. Клієнтів нового відділення зустрічають офіс-менеджери та сервіс-менеджери, адже індивідуальний підхід у вирішенні фінансових питань – один із пріоритетів банку.     

У новому відділенні можна отримати повноцінне банківське обслуговування: отримати кредитні картки, швидкий кредит готівкою, оформити депозит, відкрити поточні рахунки тощо. Можна зняти готівку в банкоматах або зручно розміститися за робочими місцями для проведення операцій в інтернет-банкінгу My Alfa-Bank.

Альфа-Банк Україна відкрив у Вінниці відділення нового формату

Формат нової сервісної моделі для свого відділення Альфа-Банк Україна «підглянув» в Європі. Суть його – у доступності, прозорості та простоті. Цей принцип відчувається вже на порозі відділення. Гарне освітлення, легкі меблі, стільці на високих ніжках – перше враження, що тут націлені максимально швидко та ефективно вирішити питання клієнта.

Ще нюанс – менеджери не прив’язані до робочого місця.

- Це відділення відрізняється від стандартних, звичних клієнту, банківських відділень. Ми прагнули впровадити формат доступності банківського співробітника. Тому наші сервіс-менеджери можуть виходити до клієнтів, без прив’язки до комп’ютера пропонувати всі послуги, у яких зацікавлений клієнт, - говорить Сергій Зарічнюк, регіональний керівник з продажу та дистрибуції центральної дирекції Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку. – Ми впевнилися, що цей формат максимально комфортний для клієнтів.

Альфа-Банк Україна відкрив у Вінниці відділення нового формату

Для зручності клієнтів у новому відділенні з’явилося інформаційне табло, завдяки якому клієнти можуть значно економити час, адже звертаються відразу до потрібного їм спеціаліста, який надасть обрану послугу.  

ПАТ «Альфа-Банк». Ліцензія НБУ №61 від 05.10.2011 р. Усі види банківських послуг. ПАТ «Укрсоцбанк». Ліцензія НБУ №5 від 05.10.2011 р. Усі види банківських послуг.


Переглядів: 4514
Поширень: 0